24 Μαΐ 2017

Φεστιβάλ γεύσης μουσικής και τέχνης 28/5 στο Μικρολίμανο

Ένα τεράστιο φεστιβάλ γεύσης μουσικής και τέχνης στο Μικρολίμανο στο πλαίσιο της διοργάνωσης Ημέρες θάλασσας στον Πειραιά.

Μουσικές συναυλίες, live graffiti action, skate shows, street dance, επιδείξεις χορού, και πολλά άλλα ώστε να αναδειχθεί το Μικρολίμανο και πάλι ως πόλος έλξης για όλες τις ηλικίες.
Επίσης θα έχει στηθεί ένα μεγάλο stage όπου θα φιλοξενηθεί ο καλλιτέχνης Μύρωνας Στρατής μαζί με την Ήβη Αδάμου, σε ένα μουσικό πρόγραμμα 2 ωρών όπου θα ξεκινάει στις 8:00 το απόγευμα ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω στο τέλος του Μικρολίμανου θα βρίσκεται μετά τις 22.00 ο Γιώργος Σαμπάνης, για ένα φαντασμαγορικό Street Party.
Από εκεί και πέρα κατά μήκος της βόλτας που θα κάνει ο επισκέπτης στο Μικρολίμανο την Κυριακή 28/5, θα μπορέσει να δει δραστηριότητες από καλλιτέχνες  και φυσικά θα υπάρχει ένα stage με Live μουσικά δρώμενα από μάγους, ζογκλέρ ξυλοπόδαρους και πολλά άλλα.
Το Μικρολίμανο είναι ένα σταυροδρόμι γεύσεων, μία γαστρονομική περιοχή με μερικά από τα καλύτερα καταστήματα εστίασης της πόλης. Πουθενά αλλού στον Πειραιά δεν πρόκειται ο επισκέπτης να βρει τόσες πολλές διαφορετικές γεύσεις συνδυασμένες στο ίδιο τραπέζι, δημιουργώντας το γαστρονομικό προφίλ του. 
Διάσημη η πόλη του Πειραιά για την ψυχαγωγία και την φιλοξενία του από πολύ παλιά... και στο Mikrolimano Food and Art Festival όλα αυτά θα κάνουν την πόλη να λάμψει.
  Πηγή newsbomb.gr