29/4/17

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ μια μοναδική "οικοδέσποινα" στο PassPort Κεραμεικός.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ @ Passport Κεραμεικός
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η Κρυσταλλία ανέβηκε στην σκηνή του «PassPort Κεραμεικός» την Πέμπτη 27 Απριλίου και φυσικά την κατέκτησε!

Για πρώτη φορά στο ρόλο της "οικοδέσποινας", η Κρυσταλλία με λάτιν ήχους, ρούμπες, μπαλάντες αλλά και διασκευές από αγαπημένα μας τραγούδια, παρουσίασε live το πρώτο της, προσωπικό, άλμπουμ με τίτλο

 «Θέμα Χαρακτήρα».
Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, με πολύ ρομαντική διάθεση, η Κρυσταλλία, φανερά συγκινημένη για την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, δημιούργησε μια μεγάλη παρέα να τραγουδάει, το κοινό της, στην σκηνή του PassPort Κεραμεικός.

Σε αυτή, την sold out βραδιά, παρευρέθηκαν εκτός από τους συντελεστές του άλμπουμ, πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Κρυσταλλίας όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Ζαδές και ο Μπάμπης Στόκας. 
Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Κρυσταλλίας κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα της άνοιξης από την Panik Platinum.
Το άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία τα έχει επιμεληθεί η ίδια η Κρυσταλλία με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.
Σε αυτή την πρώτη της  ολοκληρωμένη δουλειά, τη σύνθεση στην πλειονότητα των τραγουδιών υπογράφει η  Κρυσταλλία. Στους στίχους έχει συνεργαστεί με αξιόλογους και καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Δημήτρης Τζάνος. Τα τραγούδια «Απουσία» και «Παγίδα» έχει γρά
ψει ο Στέλιος Δάβαρης, ενώ στο «Μας Φτάνει Η Αγάπη» τη μουσική υπογράφει ο Ρους