17 Απρ 2017

Η Κρυσταλλία ανεβαίνει στην σκηνή του «PassPort Κεραμεικός»


    ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

Την Πέμπτη 27 Απριλίου@ Passport Κεραμεικός – Upstairs

Η Κρυσταλλία ανεβαίνει στην σκηνή του «PassPort Κεραμεικός» την Πέμπτη 27 Απριλίου, για να μας ταξιδέψει και να μας ανεβάσει τη διάθεση…



Σε αυτή τη μοναδική παράσταση αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το ρόλο της οικοδέσποινας, με ένα πρόγραμμα όλο εκπλήξεις! Εκτός από λάτιν ήχους, ρούμπες, μπαλάντες αλλά και διασκευές από αγαπημένα μας τραγούδια, η Κρυσταλλία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live το πρώτο της, προσωπικό, άλμπουμ με τίτλο «Θέμα Χαρακτήρα».




Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Κρυσταλλίας, κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα της άνοιξης από την Panik Platinum. 



Το άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία τα έχει επιμεληθεί η ίδια η Κρυσταλλία με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Λιβιτσάνο. 



Σε αυτή την πρώτη της  ολοκληρωμένη δουλειά, τη σύνθεση στην πλειονότητα των τραγουδιών υπογράφει η  Κρυσταλλία. Στους στίχους έχει συνεργαστεί με αξιόλογους και καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Δημήτρης Τζάνος. Τα τραγούδια «Απουσία» και «Παγίδα» έχει γράψει ο Στέλιος Δάβαρης, ενώ στο «Μας Φτάνει Η Αγάπη» τη μουσική υπογράφει ο Ρους. 



Η τραγουδοποιός μας περιμένει όλους στο «PassPort Κεραμεικός», για να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ.



Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο
bar) – 15 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

INFO

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

τηλ. κρατήσεων 2105222203





ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Ηλεκτρικός | Σταθμοί Θησείο & Μοναστηράκι
 Metro | Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός

 Λεωφορεία | 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18
(πλησιέστερη στάση:
IKA)