8 Απρ 2017

ΘΩΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ «Ένας Κόσμος Ανάποδα» Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας

ΘΩΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος
Στίχοι: Δημήτρης Τσάφας
Ο Θωμάς Στεργίου, μας συστήνεται με το πρώτο του single 
«
Ένας Κόσμος Ανάποδα» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Δημήτρη Τσάφα. Ένα δυνατό δισκογραφικό ντεμπούτο για τον ανερχόμενο ερμηνευτή, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών.
 Ο  Χρήστος Νικολόπουλος βρίσκει στη φωνή του Θωμά Στεργίου μία γνήσια λαϊκή χροιά και για αυτό του "εμπιστεύεται "  ακόμα 2 τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα, σε στίχους των Δημήτρη Τσάφα και Λευτέρη Χαψιάδη.
Προς το παρόν απολαύστε το πρώτο τραγούδι του Θωμά Στεργίου 


 Κυκλοφορεί από την MLK.




Λίγα λόγια για τον Θωμά Στεργίου

Ο Θωμάς Στεργίου, γεννημένος στην Αθήνα, μυήθηκε από νωρίς στο λαϊκό τραγούδι κυρίως από τον πατέρα του, Παναγιώτη Στεργίου, που είναι καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού. Ο ίδιος αγάπησε και τραγούδησε το λαϊκό και ερωτικό τραγούδι από τα πρώτα του μουσικά βήματα. Η πρώτη του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στα είκοσι του χρόνια στη μουσική σκηνή «Εννέα όγδοα» μαζί με τους Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου. Από τότε ακολούθησαν κατά καιρούς εμφανίσεις κυρίως σε μουσικές σκηνές, καθώς και συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Βασίλης Λέκκας, ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο Λάκης Ορφανίδης, ο Μάκης Μαυρόπουλος, ο Νίκος Τατασόπουλος και άλλοι.