10/4/17

Παράταση στο... «ΦΩΣ» ! Καίτη Γαρμπή - Στέλλα ΚαλλήΠαράταση στο... «ΦΩΣ» !

Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή

Νέες ημέρομηνίες 21&22/4 – 28&29/4

Η καλύτερη γυναικεία συνύπαρξη με την Καίτη Γαρμπή και τη Στέλλα Καλλή  

στο  πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα στο ΦΩΣ αποχαιρέτησε για λίγο το κοινό την  Κυριακή 9 Απριλίου και ανανέωσε το ραντεβού εμφανίσεων για μετά το Πάσχα.

Μετά το Πάσχα,  το σχήμα με την Καίτη και τη Στέλλα στο ΦΩΣ επανέρχεται για δυο Παρασκευοσάββατα 21-22/4 & 28-29/4


Το  “ΦΩΣ” ένωσε τις παρέες και έγινε talk of town αμέσως! κάθε εβδομάδα θαμώνες και οι επώνυμοι φίλοι στο ΦΩΣ παρέα  με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή δημιουργούσαν το πιο hot party της Αθήνας!

΄Ενα μουσικό rollercoaster  διασκέδασης για όλα τα γούστα, με τα super hits της Καίτης, αλλά και νέες επιτυχίες από τη δισκογραφία της Στέλλας, Classic ‘90s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες,  solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA  και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου άφησαν τη δική τους  ποιοτική και ξεχωριστή πινελιά στο ΦΩΣ.

Το ΦΩΣ διάλεξε  για την διασκέδαση του, ο Χρήστος Δάντης όπου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τα «κομμάτια» μαζί με την Καίτη και τη Στέλλα αλλά και κλασικές λαϊκές επιτυχίες. ο Βασίλης Δριμούσης επίσης ραδιοφωνικό ταίρι της DJ Μαίρης Αργυριάδου  από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος 898»  μαζί με τον διευθυντή του ραδιοφώνου Χρήστο Τσιαπανίτη επισκέφτηκαν την Καίτη και τη Στέλλα στο καμαρίνι για τις συγχαρούν.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» για δυο εβδομάδες Παρασκευή &  Σάββατο 21-22/4 & 28-29/4

Credits

Concept σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Ενορχήστρωση programming: Κώστας Μηλιωτάκης, Ματί Παλαιολόγος

Εικονογράφιση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl