4 Απρ 2017

5 years Action Εστι - Amazing Dio and Magic Friends (Apr 6, 2017)

Η Action Εστί συμπληρώνει 5 χρόνια δυναμικής παρουσίας και παρουσιάζει αποκλειστικά για τους συνεργάτες της, την πιο ΜΑΓΙΚΗ μουσική που έχετε δει:

«Mind Games by Amazing Dio» and his magic friends!

Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι ακόλουθοι:

Ανδριάννα Μπάμπαλη, Βασιλική Καρακώστα, Απόστολος Ρίζος, Γιώργος Χατζηπαύλου, TinyJackal και ΝΤΠ.

KREMLINO

119 Καραΐσκου, 185 35 Pireas 


Η Action Εστί γιορτάζει τα 5 χρόνια δημιουργίας και πορείας. Σε αυτό το διάστημα δημιούργησε πολλές παραστάσεις και πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαστήκαμε με τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και δημιουργήσαμε τις πιο όμορφες παραστάσεις που έχουμε δει και ακούσει! Το όραμα μας για μια Ελλάδα με περισσότερη τέχνη και έμπνευση, παίρνει σάρκα και οστά, χάρη στην επιμονή και στον καθημερινό αγώνα.

Και επειδή κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να γιορτάζουμε την ύπαρξη μας, επιλέχθηκε η Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 σαν τη νύχτα που θα δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο
event. Ο μοναδικός AmazingDio παρουσιάζει τα MindGames, αλλιώς τα παιχνίδια που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε «Πως γέγεν αυτό!!!».
Μαγικοί καλεσμένοι, δεξιά χέρια ή ανυποψίαστα θύματα του AmazingDio είναι η Ανδριάννα Μπάμπαλη, η Βασιλική Καρακώστα, ο Απόστολος Ρίζος, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Tiny Jackal και οι ΝΤΠ.
Χορηγοί εκδήλωσης οι οποίοι θα δώσουνε και δωράκια!
Jackals Tattoo
Le Massage
Γνήσιες Γεύσεις
Η εκδήλωση είναι κλειστή για το κοινό και γίνεται αποκλειστικά για τους φίλους και συνεργάτες της Action Εστί. Η είσοδος είναι δωρεάν και γίνεται με RSVP κράτηση.