15 Μαρ 2017

Αναστάσιος Ράμμος. :Το Opening Act του Αντώνη Ρέμου και του Shantel στο πλαίσιο του Athens Music Festival

Το Opening Act του Αντώνη Ρέμου και του Shantel στο πλαίσιο του Athens Music Festival επιλέχτηκε να κάνει ο πολυτάλαντος νέος καλλιτέχνης της Panik Records, ο Αναστάσιος Ράμμος.
Ανάμεσα σε άλλους νέους καλλιτέχνες, ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν αυτός που ξεχώρισε και επιλέχτηκε από το Athens Music Festival για να ξεκινήσει τη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Διογένης Studio με σύνθημα «We Are All Balkans».

Στο live αυτό ερμήνευσε το νικητήριο #JumpingFish τραγούδι του «Όλα Τα Μυστικά» όπως και το «Ταξιδιώτης» και το «Όλα Στιγμές» που έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Ο Αναστάσιος Ράμμος ερμήνευσε κι άλλες γνωστές επιτυχίες και διασκευές τόσο του ίδιου όσο και από την διεθνή μουσική σκηνή.
Ο Αναστάσιος Ράμμος, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει ήδη αναγνωριστεί από σπουδαίους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής όπως ο Στέλιος Ρόκκος, που εμπιστεύτηκε το ταλέντο του και έχει συμπεριλάβει 3 κομμάτια που έγραψε ο Αναστάσιος Ράμμος στο νέο του άλμπουμ «Σε Μονοπάτια Ξένα».
Αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος, προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, για το πρώτο του άλμπουμ αλλά και τις επερχόμενες εμφανίσεις του.