26 Μαρ 2017

Help! A Beatles Tribute Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (νέα ημερομηνία) - Κύτταρο Live



 
Help! A Beatles Tribute

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (νέα ημερομηνία) - Κύτταρο Live



Όταν τίθεται το ερώτημα, ποιό είναι το πιο επιδραστικό και σημαντικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής, η απάντηση που έρχεται αμέσως στο στόμα όλων, είναι αναμφισβήτητα μία: Οι BEATLES!!! Ένα γκρουπ που έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερα από 600 εκατομμύρια αντίτυπα, με τα περισσότερα #1 τραγούδια στο Billboard, δέκα βραβεία Grammy, ένα βραβείο Oscar, αδιανόητες άλλες διακρίσεις, μα πάνω απ’ όλα μία άνευ προηγουμένου φρενίτιδα του κόσμου για την τετράδα από το Liverpool, των John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr και George Harrison.



Όπως είναι λογικό, έχουν υπάρξει πάρα πολλά tribute σχήματα στους BEATLES, το πιο σημαντικό όμως εξ’ αυτών, οι Help! A Beatles Tribute, θα μας επισκεφτούν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο Live για μία βραδιά αφιερωμένη στα θρυλικά “Σκαθάρια”, με διάρκεια μεγαλύτερη από δύο ώρες, όπου θα απολαύσουμε τη μοναδική μουσική των BEATLES. Οι Help! A Beatles Tribute είναι πασίγνωστοι για τις εξαιρετικές, νότα προς νότα, αποδόσεις των κομματιών των BEATLES, με την ίδια ενέργεια, τα ίδια κοστούμια αλλά και τα ίδια μουσικά όργανα, ώστε να προσφέρουν στον κόσμο την ίδια ποιότητα την οποία γνώρισε και αγάπησε ο κόσμος από το 1960 που δημιουργήθηκε αυτό το μοναδικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής.



Οι Help! A Beatles Tribute τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δώσει πάνω από 200 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης μία εβδομαδιαίας περιοδείας στην γενέτειρα των BEATLES, το Liverpool, παίζοντας ακόμα και στο Cavern Club κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Beetleweek. Άλλο σημείο αναφοράς τους, είναι η συναυλία τους στο Obertauren της Αυστρίας, όπου έπαιξαν για να γιορτάσουν την 50η επέτειο του γυρίσματος της ταινίας “Help!” σε εκείνο το μέρος.



Οι λάτρεις των BEATLES, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναυλία, όπου για περισσότερα από 120 λεπτά θα ακουστούν διαχρονικοί ύμνοι της μουσικής, απ’ όλες τις περιόδους των Σκαθαριών. Μια συναυλία-γιορτή για τη μουσική που άλλαξε τον κόσμο…



Ώρα έναρξης: 21:00 - Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ (Προπώληση & Ταμείο)





Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House - Κύτταρο Live (10:00 - 13.00 Καθημερινές & Ώρες - Ημέρες Συναυλιών) - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre - Uncle Chronis Tattoo - Monsterville




Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την προηγούμενη ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ισχύουν κανονικά. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να είναι παρόντες, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο από το σημείο που το αγόρασαν.



Facebook event: https://www.facebook.com/events/1885352458387672/