29/3/17

Κατερίνα Στανίση Ηλίας Καρελλάς "Οι Πεντάμορφοι και το Κέρας» 7/4 στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ PLUS”"Οι Πεντάμορφοι και το Κέρας»

Μια φορά και έναν καιρό ο σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς και οι ανατρεπτικοί String Demons συνάντησαν μια γνήσια λαϊκή φωνή…

Η Κατερίνα Στανίση

σε ένα κλασικά λαϊκό παραμύθι θεάτρου σκιών αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ο γνωστός σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς μετά τις sold out παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους String Demons , επιστρέφει με μια παράσταση θεάτρου σκιών αποκλειστικά για ενήλικους θεατές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ PLUS” στις 7 Απριλίου  (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)


Μια παλιά παραδοσιακή κωμωδία του θεάτρου σκιών γεμάτη παράνομες αγάπες και φλογερά πάθη διασκευάζεται σε ένα σύγχρονο παραμύθι. Ο πρωταγωνιστής Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος θα συναντήσει επί σκηνής τους δαίμονες των εγχόρδων  String Demons σε μια παράσταση με ανατρεπτικές μουσικές συνθέσεις και άφθονο γέλιο. Η ιέρεια της πίστας και του λαϊκού τραγουδιού Κατερίνα Στανίση έρχεται να υπογραμμίσει με την ερμηνεία της ζωντανά στη σκηνή τα πάθη των πεντάμορφων επίδοξων εραστών του λαϊκού παραμυθιού.

Όλα αρχίζουν, όταν ο Καραγκιόζης και ο κολλητός του φίλος Χατζηαβάτης μαθαίνουν πως οι γυναίκες τους, τους  απατούν. Τι θα σκαρφιστούν για να το αποδείξουν; Ποιοι είναι τελικά οι πεντάμορφοι εραστές; H συνέχεια στη σκηνή.

Ο Ηλίας Καρελλάς ζωντανεύει με τη φωνή του τις 50 διαφορετικές γιγαντοφιγούρες σκιών σε ένα μουσικό παραμύθι αυστηρά για ενήλικο κοινό. Από το “Prelude” της Lady Gaga  στα λαϊκοδημοτικά και από τον Beethoven  έως το «Σ’έχω κάνει Θεό».

Συντελεστές

Κείμενο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, φωτισμοί: Ηλίας Καρελλάς
Μουσική επιμέλεια, διασκευές: String Demons, Ηλίας Καρελλάς
Ειδικές κατασκευές σκηνικού: Μιχάλης Ράπτης
Κατασκευή φιγούρας σκιών: Ηλίας ΚαρελλάςΝικόλας ΤζιβελέκηςΜάριος  Γιαννούλης

Παίζουν
Τραγούδι: Κατερίνα Στανίση

Βιολί, Τσέλο: String Demons/ Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης

Σε όλους τους ρόλους πίσω από το μπερντέ: Ηλίας Καρελλάς

Μπουζούκι: Βασίλης Σαγάνας

Μπάσο: Γιάννης Δήμου

Πλήκτρα: Γιάννης Κάτσαρης

Τύμπανα: Μιχάλης Τζαβάρας

Χειρισμός φιγούρας: Ηλίας Καρελλάς, Κωνσταντίνα ΓκόρουΝικόλας ΤζιβελέκηςΣπύρος Γεωργίου


Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 22:00

ILION PLUS: Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Κρατήσεις: 210 8824383, 6983600510

Είσοδος: 10 ευρώ