13 Μαρ 2017

ACRO Club με Γιώργο Σαμπάνη και πολύ ...μπρούσκο



ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

 ΜΑΛΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ

Στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης

Το πιο επιτυχημένο party της Αθήνας συνεχίζεται στο ACRO Club!

Το πιο ζωντατό live club της πόλης και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης εξακολουθεί να είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο μόνο το ACRO Club στην Ιερά Οδό. 



Πραγματικός χαμός επικράτησε για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο και αυτή την εβδομάδα στο ACRO Club, με τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη που καταφέρνει να συναρπάζει τον κόσμο με την αμείωτη ενέργεια του, την Μαλού με την Ελισάβετ Σπανού που παρασύρουν το κοινό με τις ερμηνείες τους καθώς και τον DJ Αντώνης Δημητριάδης, όπου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές!



Το Acro Club επέλεξαν για την διασκέδασή τους και πολλοί επώνυμοι από τον χώρο της Showbiz όπως ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέα με την Νίνα Λοτσάρη, την Μάντα Παπαδάκου και την Σαμάνθα Αποστολοπούλου αλλά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με την παρέα του σε μια από τις σπάνιες εξόδους του αλλά και ο Κύπριος ηθοποιός του Μπρούσκο Στέφανος Μιχαήλ.



Ο παλμός της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

 Μην το χάσετε!



ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή & Σάββατο