21 Φεβ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ : Ο Γιώργος Νταλάρας συναντά τον Βαγγέλη Κορακάκη



                       
Ο Γιώργος Νταλάρας           
συναντά τον Βαγγέλη Κορακάκη

στα Θαλασσινά Παλάτια

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

6 και 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

13 και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

γιατί το καλό λαϊκό τραγούδι συνεχίζει το δρόμο του

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο Θαλασσινά Παλάτια στις 6 - 7 - 13 και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τους πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη για τον δίσκο Θαλασσινά Παλάτια που κυκλοφορεί από την εταιρία Ogdoo music group, ο Γιώργος Νταλάρας και ο συνθέτης και στιχουργός Βαγγέλης Κορακάκης, αλλά και ο γιος του Βασίλης Κορακάκης που ερμηνεύει αρκετά τραγούδια μέσα στο cd, έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική τους διαδρομή, τραγούδια μεγάλων συνθετών αλλά και τραγούδια από τα Θαλασσινά Παλάτια, έναν δίσκο καρδιάς.


Συμμετέχει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως «Πάλι στη σκέψη της τρελλής» , στη «Μαγεμένη σου αγκαλιά» κ.α.

Μαζί τους επίσης η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Ασπασία Στρατηγού.

Γιώργος Νταλάρας - Βαγγέλης Κορακάκης, μια σπάνια μουσική συνάντηση σε έναν υπέροχο χώρο όπως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την αύρα του λιμανιού να αγκαλιάζει τους ήχους υπέροχων ερμηνειών. Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, κεντάει τις μουσικές του πάνω σε έναν καμβά με σχεδόν βιωματικούς στίχους και ο Γιώργος Νταλάρας με τη βαθιά γνώση του λαϊκού τραγουδιού και την καθηλωτική του ερμηνεία δίνει μια άλλη διάσταση στα τραγούδια...

Info: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

6 - 7 – 13 – 14 Μαρτίου 2017, ώρα 9μμ

Τιμές εισιτηρίων: A' ζώνη 30 €, Β ζώνη 25 €, Γ' ζώνη 20 €, Δ' ζώνη 15

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, MediaMarkt, Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – 2104143310

Διοργάνωση: Art tc live