25 Φεβ 2017

Έλαμψαν τα αστέρια της «Χρυσής Βραδιάς 17» στην Πινακοθήκη Πειραιά



ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 60-70-8
  Έλαμψαν τα αστέρια της «Χρυσής Βραδιάς 17» στην  Πινακοθήκη Πειραιά
Με ιιδιαίτερη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά η Διεθνής Λέσχη Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 τίμησε στην Πινακοθήκη Πειραιά 30 τραγουδιστές, δημοσιογράφους και πρόσωπα της ποπ - ροκ εκείνης της εποχής στην «Χρυσή Βραδιά 17». 


Ο Πέτρος Καντιάνης, οργανωτής και παρουσιαστής της βραδιάς μαζί με την Ντομένικα Μαντέλη, μας ταξίδεψαν με τον δικό τους τρόπο στην αξέχαστη αυτή εποχή που ανέδειξε πολλούς σπουδαίους τραγουδιστές, μουσικούς, συγκροτήματα που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Στη «Χρυσή Βραδιά 17» τιμήθηκαν οι :


Πασχάλης Αρβανιτίδης (Olympians), Δάκης, Ηρακλής Τριανταφυλλίδης (Ηρακλής και Λερναία Ύδρα, DNA), Αντώνης Πιτσολάντης (Persons, Drachmas, Μπλα Μπλα) Τζίμης Νταής (Juniors), Δημήτρης Κατακουζηνός (Juniors, We Five, Axis), οι Γιώργος Μελέκης, Νίκος Ρουβάς, Γιώργος Παπαδόπουλος των Charms, Λεωνίδας Μαρκέας (Sounds), Πάνος Ζαχαρίου (Stormies), Τάσος Βουγιατζής (Μασσέλες M.S.L), Σταύρος Λαδάς (Sover Group), Μαρίνα, Ελπίδα, Tammy, Δέσποινα Γλέζου (Νοστράδαμος) και Τζέσικα

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι τιμητικές διακρίσεις στην ομάδα «Αστέρια που Έφυγαν Ψηλά» στους αξέχαστους Τζίμη Μακούλη και Μάκη Σαλιάρη.


Επίσης στην ομάδα «Πρόσωπα» τιμήθηκαν οι στιχουργοί : Νίκος Ελληναίος, Σάσα Μανέτα και Σέβη Τηλιακού, οι δημοσιογράφοι : Δημήτρης Καπράνος, Παντελής Ξανθίδης, Πέτρος Δραγουμάνος και Γιάννη Αλεξίου και ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Αλεξιάδης, για την προσφορά και την υποστήριξή τους στα συγκροτήματα της εποχής.

Guest star της βραδιάς ήταν o Βασίλης Κωνσταντινίδης των Idols που ερμήνευσε επιτυχίες τους. Επίσης τραγούδησαν οι :


Δάκης, Τάσος Βουγιατζής, Πάνος Ζαχαρίου (Stormies), και η Ντομένικα Μαντέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις disc jockeys : Δημήτρης Πενθερουδάκης, Αντώνης Παλλαδινός και Σπύρος Ξυπολόπουλος, υπεύθυνος ήχου επίσης της βραδιάς, παρουσίασαν μέσα από σπάνιους δίσκους τις ωραιότερες στιγμές από την ιστορία της ελληνικής ποπ – ροκ.  

Η Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80 ανανεώνει το ραντεβού με τους απανταχού φίλους της για το Φεβρουάριο του ’18 για τη «Χρυσή Βραδιά 18»