12/1/17

Στη θέση της Μαρίας Χούκλη ο Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αnt1

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα χαιρέτησε τους συναδέλφους της η Μαρία Χούκλη το βράδυ της Τρίτης οπότε και ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος η οποία κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους, όπως άλλωστε συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της, αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην παραμείνει στον σταθμό σε άλλο πόστο όπως της προτάθηκε από την Διοίκηση με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Χούκλη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου το 2010 κάνοντας άλματα στην τηλεθέαση ειδικά στο κοινό 15 – 44 που είναι και το ζητούμενο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το 2012 μείωσε τη διαφορά με το Mega  στις δύο μονάδες ενώ το 2013 ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με τέσσερις μονάδες απόσταση από το δεύτερο πλέον Mega, η οποία μεγαλώνει το 2014 και φτάνει τις 6,5 μονάδες. Αυτή είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 θα περάσει μπροστά και στο σύνολο κοινού και θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης των 8. Τα υψηλά ποσοστά θα διατηρηθούν και το 2015 ωστόσο η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης θα γίνει αισθητή από την στιγμή που η ώρα μετάδοσης του δελτίου μετατίθεται στις 19.00.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αnt1


Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου από τις 30 Ιανουαρίου

Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Αnt1 επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, στη θέση της Μαρίας Χούκλη, τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου από τις 30 Ιανουαρίου.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
Πηγή protothema.gr