29 Ιαν 2017

“ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ” Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος  ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια .
Στης καρδιάς τα πάθη, νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης, Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς  ιστορίες, τού πάθους, του έρωτα και της καρδιάς, δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών - νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.




Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους - συνεργάτες στιχουργούς,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ότι πολυτιμότερο, την Ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης.
Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη.
Στο τραγούδι ‘’Δεν πάει άλλο πιο κάτω’’  συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .
Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη
μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης,στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός καθώςκαι στο online shop της Zefxis Music.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Την Πόλη της Θεσσαλονίκης,την Πόλη του τραγουδιού και του έρωτα, επέλεξαν οι δημιουργοί του δίσκου -cd, της Καρδιάς τα Πάθη.
Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το κινηματοθέατρο Αλέξανδρος,
Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη

την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ.

Για της ‘’Καρδιάς τα πάθη ‘’ θα μιλήσουν οι :
Mιμή Ντενίση:Ηθοποιός , Σκηνοθέτης
Τάσος Χαλκιάς:Ηθοποιός
Κώστας Μπλιάτκας:Δημοσιογράφος ΕΡΤ3
Θωμάς Κοροβίνης:Συγγραφέας-Τραγουδοποιός
Στάθης Παχίδης:Τραγουδοποιός-Αρθρογράφος  
Την συζήτηση συντονίζει,η Ραδιοφωνική Παραγωγός Μαρία Στύλου:Ερωτικός-Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Θα ακουστούν ζωντανά,  τα τραγούδια του δίσκου,από τον Μπάμπη Τσέρτο και την συμμετοχή μουσικών, που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις ,υπό την διεύθυνση του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη.
Χορηγός επικοινωνίας: Ερωτικός- Ράδιο Θεσσαλονίκη