24 Ιαν 2017

Γιώργος Παπαδάκης Σπύρος Παπαδόπουλος στο Περιβόλι του Ουρανού

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου,
Στέλιος Διονυσίου, Ραλλία Χρηστίδου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την παρέα του συναντήθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα, όπου εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου υποστηρίζοντας με τα υπέροχα τραγούδια τους και το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά τους,  ότι είναι ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.



Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, φανατικοί και οι δύο του καλού λαϊκού τραγουδιού, χειροκρότησαν με την ψυχή τους τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την  αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, τον διαχρονικό  Στέλιο Διονυσίου και φυσικά την μοναδική Ραλλία Χρηστίδου. 


Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με το ζεϊμπέκικό του. 


Στο Περιβόλι του ουρανού η συνάντηση κορυφής, με σήμα κατατεθέν την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση συνεχίζεται  με μεγάλη επιτυχία. 

 Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά, η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι