28 Ιαν 2017

Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους Baraonda music hall η επιτυχία συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο…



  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους
Baraonda music hall
η επιτυχία συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο…
κάθε Σάββατο
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη  μουσική τους συνάντησή με τίτλο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ…, κάθε Σάββατο για όλο το διάστημα του Φεβρουαρίου.
Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες , πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους  και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall.  Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους,  είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό  Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, ΠΩΣ... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.
Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.
Baraonda Music Hall  κάθε Σάββατο
Baraonda Music Hall
Ώρα έναρξης: 23:00
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778