4 Ιαν 2017

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Στέφανος Κορκολής 4 ακόμα παραστάσεις στο Gazarte

 "Reunion"
H πιο επιτυχημένη παράσταση του χειμώνα συνεχίζεται!
4 ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
6, 7, 13 & 14 Ιανουαρίου
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!


Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέφανος Κορκολής. "Reunion". Ετσι ονόμασαν και δικαίως την μουσική τους συνάντηση στη σκηνή του gazarte και δεν ήταν μόνο reunion για τους ίδιους αλλά και για πλήθος κόσμου που γέμιζε τον χώρο κάθε βράδυ, σε κάθε παράσταση.
Μια συνάντηση που όλοι ήθελαν να ξαναζήσουν, μια παράσταση που στηριζόταν στις καλύτερες αναμνήσεις και έγινε νέα ξανά μόλις οι δύο καλλιτέχνες πάτησαν στη σκηνή που τους είχε φιλοξενήσει 9 χρόνια πριν. Κι όταν κοινό και media έκριναν πως η χημεία τους παραμένει καταλυτική και συνεπαίρνει, η απόφαση για μία παράταση ήταν αναπόφευκτη. 4 νέες παραστάσεις λοιπόν, κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά και βρίσκουν την Άλκηστη και το Στέφανο ενωμένους να δίνουν την αλήθεια τους, το ταλέντο τους και τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.
Οι υπέροχες ερμηνείες της Άλκηστης δένουν μοναδικά με την δεξιοτεχνία του Στέφανου στο πιάνο, το πηγαίο χιούμορ και των δύο αλλά και η ιδανική επιλογή των τραγουδιών του προγράμματος αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την παράσταση αυτή τόσο ξεχωριστή.
Το 2017 ανοίγει την αυλαία του gazarte με μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις στην δεκάχρονη πορεία του. Σημειώστε τις ημερομηνίες: 6, 7 , 13 και 14 Ιανουαρίου και κλείστε τις θέσεις σας!
Info
Main Stage
Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Στέφανος Κορκολής
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 33€ |Β ζώνη: 27€ |Όρθιοι: €10
Ταμείο: A ζώνη: 36€ |Β ζώνη: 30€ |Όρθιοι: €13
Ώρα έναρξης Παρασκευή 02, 09, 16, 23, 30: 21:30
Ώρα έναρξης Δευτέρα 05, 12, 19, 26: 20:30

 
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Αθήνα Γκάζι