15 Ιαν 2017

Η Μικαέλα Δαρμάνη επιστρέφει στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου



Η Μικαέλα Δαρμάνη
 επιστρέφει στη μουσική σκηνήΣφίγγα”
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
“Πολλές φορές”
Η Μικαέλα Δαρμάνη μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις της τον περασμένο Δεκέμβριο επιστρέφει για μία ακόμα φορά στη Σφίγγα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με έναν καλεσμένο - έκπληξη! Μια παράσταση με την Μικαέλα Δαρμάνη που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση με έναν τρόπο μοναδικό που μόνο αυτή ξέρει και μπορεί.
Η νέα σημαντική ερμηνεύτρια Μικαέλα Δαρμάνη που έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος είναι πλέον οπλισμένη με τον ήχο του μέλλοντος. Από το "Καίγομαι" και την "Αχάριστη" στο "Feeling Good" και στο "I Who Have Nothing" και από το "Συ μου χάραξες πορεία" και το "Badida de coco" στο "Puerto Rico" και στο "Sodade".
Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Μικαέλα Δαρμάνη στις ζωντανές της εμφανίσεις είναι εκρηκτική, κάθε της εμφάνιση καταλήγει σε μια μοναδική εμπειρία αφού μετατρέπει την σκηνή σε ένα ερωτικό θεατρικό δραματουργικό μονόπρακτο όπου αφήνεται γενναιόδωρα στο παραδομένο κοινό.

Αν είναι κάτι από αυτά που σου μένουν από τις live εμφανίσεις της Μικαέλα είναι ο ηλεκτρισμός στη φωνή, στην κίνηση, στο βλέμμα.
Μαζί της μια εξαιρετική “ομάδα” ταλαντούχων μουσικών, με μαέστρο τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις.
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί