8 Δεκ 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ROMEO & JULIET

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ROMEO & JULIET
WILLIAM SHAKESPEARE

Για πρώτη φορά, το συγκλονιστικό έργο "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" μελοποιείται στην αυθεντική του γλώσσα από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που συνθέτει πρωτότυπα τραγούδια και μουσική για την ομώνυμη παράσταση, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Δημήτρη Λιγνάδη, στο Pantheon Theater.

Το Original Soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Records!

 Η διασημότερη ιστορία αγάπης, το ποιητικό αριστούργημα "Ρωμαίος & Ιουλιέτα", έχει τώρα το δικό του soundtrack!


Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που στα 33 του χρόνια θεωρείται ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης της νέας γενιάς, υπογράφει τη μουσική που έχει αποσπάσει τις πιο θετικές κριτικές των τελευταίων χρόνων για soundtrack παράστασης!

Η Panik Records και ο συνθέτης, κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, αποφάσισαν να αποτυπώσουν το έργο αυτό στο χρόνο!

 FOLLOW GIANNIS CHRISTODOULOPOULOS 
https://www.instagram.com/giannis_christodoulopoulos_
https://www.facebook.com/giannischristodoulopoulos
http://www.giannischristodoulopoulos.com

  Λίγα λόγια για τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο...

Η πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του 33χρονου Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, μας έχει δώσει μέχρι σήμερα μουσικές για το επίσημο σήμα των Ολυμπιακών αγώνων Αθήνα 2004, μουσική για πάνω από 30 θεατρικές παραστάσεις (στο Εθνικό Θέατρο και στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας), μουσική για κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρέςΑλ Τσαντίρι», «Μαζί Σου», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Σούλα Έλα Ξανά», «The Black Wine of Eros» - Best Art Video Award at Festival de Cannes 2016).

Η δισκογραφική του παρουσία τα τελευταία δώδεκα χρόνια αποτελεί μόνο ένα μικρό κομμάτι της πορείας του.

Έχει συνεργαστεί ως συνθέτης και ενίοτε ως συνθέτης και στιχουργός, με μερικούς από τους πλέον σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Τάνια Τσανακλίδου, η Άννα Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μανώλης Λιδάκης και πολλούς άλλους! 

Έχει χαρίσει στην ελληνική μουσική πραγματικότητα μεγάλες επιτυχίες και κλασικά διαχρονικά κομμάτια. 

Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται και εκτός των Ελληνικών συνόρων δίνοντας παραστάσεις ως πιανίστας και συνθέτης κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζοντας project όπως το “Cathedrals”. 

Επίσης, εμφανίστηκε στο Royal Opera House του Λονδίνου για τους σκοπούς του Life Action Trust, όπου έδωσε ρεσιτάλ πιάνου με μεγάλη επιτυχία βασισμένο σε κλασικές συνθέσεις, σπουδαίους Έλληνες συνθέτες καθώς και σε δικά του ορχηστρικά έργα.