19 Δεκ 2016

Η θεαματική πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ the music show



ΥΤΟΝ the music show

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Με μια θεαματική πρεμιέρα, ένα τριήμερο sold out και ένα δυναμικό come back στο ολοκαίνουριο και κατάμεστο ΥΤΟΝ the music show ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης όπου ανέβασε για άλλη μια φορά το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. 



Αισθητική, ποιότητα, δυναμισμός, θέαμα κι ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια έδωσαν το στίγμα της έναρξης του ΥΤΟΝ με το Νίκο Βέρτη οικοδεσπότη ενός χώρου που τιμά το κοινό του. Γιατί ο Νίκος Βέρτης δεν βρίσκεται τυχαία εκεί…


Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Άρτιοι φωτισμοί, εξαιρετικός ήχος μέσα σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει. Εντυπωσιακά χορευτικά δρώμενα και φαντασμαγορικά σκηνικά εντυπωσίασαν τους φίλους και θαυμαστές του που ξεπέρασαν τις 2.500 κάθε βράδυ και που δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεβάζουν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

 Το παραμύθι στο υπέρλαμπρο ΥΤΟΝ ξεκινά με το αναδυόμενο από την τεραστίων διαστάσεων σκηνή του δέντρο, με τις πέντε υπέροχες αθλήτριες ρυθμικής κολύμβησης σε χορογραφίες που μαγεύουν στην εντυπωσιακή πίστα – πισίνα αλλά και την σκεπή που ανοίγει για να φέρει το φως των αστεριών μέσα στο ΥΤΟΝ



Μέσα σ’ αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα ο Νίκος Βέρτης, με ευγένεια, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα έδωσε – όπως άλλωστε συνηθίζει σε όλες τις ζωντανές του εμφανίσεις, τον καλύτερό του εαυτό, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού που όπως συνηθίζει να λέει τον τιμά με την παρουσία του.

Στο πλευρό του η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Πάρις, η Άννα Καμαρινού, η Athena Manoukian και οι 719, ξεσήκωσαν το κοινό με ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα.

Το μουσικό φαντασμαγορικό ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show με τον Νίκο Βέρτη είναι η ψυχαγωγία στη νυχτερινή Αθήνα.

Νίκος Βέρτης και ΥΤΟΝ – ΥΤΟΝ και Νίκος Βέρτης, η ποιότητα και η αισθητική στη διασκέδαση



ΥΤΟΝ  Τέσσερα γράμματα μια λέξη…



ΥΤΟΝ  Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο

Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι

Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση

Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 - 2103453139

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή