14 Δεκ 2016

Για να είστε όμορφες τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Υποδεχτείτε τα με χαρά αλλά και ομορφιά.
Περιποιηθείτε το πρόσωπο σας. Επισκεφτείτε την αισθητικό σας για την αφαίρεση σμήγματος. Έτσι το πρόσωπο σας θα αναπνέει και θα λειτουργεί σωστά. Ενυδατώστε το καθημερινά με προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδα σας. Μην αφήνετε παραμελημένο το λαιμό σας, καθώς και αυτή η περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση.

Απλώστε την κρεμά σας και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις. Επίσης χρησιμοποιήστε καθημερινά κρεμά για την περιοχή των ματιών σας.
Περιποιηθείτε το σώμα σας. Το σώμα σας χρειάζεται ενυδάτωση ακόμα και το χειμώνα, για αυτό μην παραλείπετε την κρεμά σώματος. H συχνή απολέπιση βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα κατά της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.
Περιποιηθείτε τα χέρια σας. Τα χέρια με το κρύο ταλαιπωρούνται  και αφυδατώνονται, οπότε  φροντίστε τα καθημερινά με μια κρέμα χεριών ώστε να επανέλθει η απαλότητα τους και πάλι.
Προσέξτε την διατροφή σας. Μην ξεπερνάτε τις απαραίτητες ημερήσιες  θερμίδες που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Προσθέστε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά και επίσης αυξήστε πολύ την ποσότητα του νερού.
Προσθέστε στο πρόγραμμά σας την γυμναστική. Αυξήστε την σωματική σας δραστηριότητα με όποιο τρόπο επιθυμείτε, προκειμένου να το κάνετε ευχάριστα και όχι από υποχρέωση. Έτσι θα νιώσετε όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχική ευεξία.

 Πηγή :genous-thilikou.gr