6 Δεκ 2016

Αγαπημένοι φίλοι επισκέφθηκαν το Baraonda!



Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, μαζί
Baraonda music hall
 κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους o Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους στο Baraonda Music Hall επιβεβαιωνοντας οτι φέτος το χειμώνα ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ έχει αναμφίβολα άρωμα ζωής και επιτυχίας.
Με την επιβλητική τους παρουσία να γεμίζει επί σκηνής και να χαρίζουν μοναδικές στιγμές μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους πολλοί αγαπημένοι τους φίλοι και συνεργάτες τους τιμούν με την παρουσία τους κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Χρήστος Νικολόπουλος με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης με την παρέα του καθώς και ο Ορέστης Τζιόβας.


Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, πατάνε τα πλήκτρα και αφηγούνται με τα τραγούδια τους πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Μέχρι τη στιγμή που οι δυό τους, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, αφήνονται στο παιχνίδι της συνύπαρξης και των αντιθέσεων, απογειώνοντας τον κόσμο μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.




Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο
Ώρα έναρξης: 2
2:30
Τηλ. Κρατήσεων:
210 6441778