24 Νοε 2016

Άννα Ρεζάν “Let There Be Love” νέο single

ANNA REZAN – LET THERE BE LOVE
Η Άννα Ρεζάν Κριτσέλη είναι μία Ελληνίδα ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης.
Η Ρεζάν ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της εφηβείας της εμφανιζόμενη σε ελληνικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με πιο αξιοσημείωτες τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό δράμα του 2008, ‘Ματωμένα Χώματα’ και ως πρωταγωνίστρια στη κωμωδία του 2010, ShowBitch.
Ο πρώτος συνπρωταγωνιστικός ρόλος της σε μεγάλου μήκους παραγωγή -με διεθνή διανομή- ήταν στο La Commedia di Amos Poe, μια νέα προσέγγιση της Θείας Κωμωδίας του Δάντη από τον Amos Poe, με πρωταγωνιστή τον Roberto Benigni που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Το 2011, έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια με την κυκλοφορία του Let There Be Rain και ήταν συν-παραγωγός του μουσικού video του τραγουδιού που γυρίστηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σε σκηνοθεσία Aksel Stasny και παραγωγή των Boman Modine και Hannah Rose Fierman.

 Στις ΗΠΑ, το τραγούδι μεταδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην ραδιοφωνική εκπομπή του CBS, Zodiac Divas, με τον Colby Jensen.
 
Στις αρχές του 2015 ξεκίνησε τα γυρίσματα για την ταινία Dance Fight Love Die: With Mikis Theodorakis on the Road, την οποία σκηνοθέτησε ο Αστέρης Κούτουλας. Στο έργο, η ίδια, ερμηνεύει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Το 2016 την βρίσκει να σκηνοθετεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Το νέο της single της Άννα Ρεζάν, Let There Be Love, κυκλοφορεί από την MINOS EMI.
 
Δείτε το video του “Let There Be Love” εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2wWSaymdyaE