16 Νοε 2016

Η Στέλλα Καλατζή ...αλλάζει τρόπο ζωής και σελίδα στην δισκογραφική της διαδρομή

Χαρούμενη, γεμάτη αισιοδοξία και με ένα πλατύ χαμόγελο η  Στέλλα Καλατζή  μίλησε  πριν λίγα βράδια στο " ΝΥΧΤΟΣΚΟΠΙΟ"  για το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο
 " Αλλάζω τρόπο ζωής" 
Δεν ήταν λοιπόν τυχαία τα συναισθήματά της όπως δεν φτάνει  τυχαία  στη ζωή κάποιος στην καταξίωση χωρίς  αγώνα υπομονή και επιμονή .
Την σημαντική   καλλιτεχνική της πιστοποίηση   η  Στέλλα  την έχει  καταθέσει μέσα από την πολύχρονη πορεία της υπηρετώντας το λαϊκό μας τραγούδι με αγάπη και πολύ μεράκι .
Πριν λοιπόν καλά καλά κοπάσει η τελευταία  της επιτυχία " Σε γουστάρω σαν τρελή"...χτυπάει ξανά αυτή τη φορά με  το  πολύ ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι" Αλλάζω τρόπο ζωής"   που υπογράφουν την μουσική ο Αντώνης Στεφανίδης και τους στίχους ο Πάνος Φαλάρας.


Η όμορφη μουσική του Αντώνη και πάντα ξεχωριστοί  στίχοι του Πάνου αλλάζουν και δίνουν νέα δεδομένα στην καλλιτεχνική  της πορεία που ανοίγει μια ακόμα  σελίδα στην προσωπική δισκογραφική της διαδρομή .
Βέβαια να σταθούμε και  στις ξεχωριστές  εμφανίσεις της αυτό το χειμώνα στον μουσικό χώρο  "VIP Skyladiko" που την κάνουν να έχει  κερδίσει την αγάπη των φίλων των δυνατών νυχτερινών αποδράσεων