9 Οκτ 2016

Η Χαλκίδα θα ακούσει πρώτη Νατάσα Θεοδωρίδου και Πάολα

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
«ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ»
Αποκλειστικά στον ΣοκFM 104.8



“Αν Είχα Μείνει”, έτσι τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου που την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου έρχεται σε πρώτη μετάδοση από τον ΣΟΚ FM 104.8!
Τη δημιουργική του υπογραφή έχει βάλει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, για τον οποίο ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστεί με την διάσημη τραγουδίστρια και έτσι επιμελήθηκε τη μουσική της καινούριας της ραδιοφωνικής επιτυχίας, ενώ η μία και μοναδική Όλγα Βλαχοπούλου υπέγραψε το τραγούδι στιχουργικά!
Σύντομα θα υπάρξει και η οπτικοποίηση του “Αν Είχα Μείνει”, που θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Heaven Music τέλη Οκτωβρίου!


ΑΚΟΥΣΤΕ

ΠΑΟΛΑ
«ΘΥΜΟΣ»
Αποκλειστικά στον ΣοκFM 104.8





Σε πρώτη μετάδοση από τον ΣΟΚ FM 104.8 θα ακούσεις τη νέα μαζική επιτυχία της Πάολας με τίτλο “Θυμός” που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!
Διαφορετικό από ό,τι έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα, ο “Θυμός” σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου θα εντυπωσιάσει μέχρι και τον πιο δύσκολο, με τον Κωνσταντίνο Ρήγο να επιμελείται την καλλιτεχνική εικόνα του single!
Η Πάολα σύντομα θα ξεκινήσει και τις live εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών, όπου από τις 14 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, μαζί με την Τάμτα και τον Κωνσταντίνο Κουφό!


ΑΚΟΥΣΤΕ