20 Σεπ 2016

Ο Βασίλης Χαραλάμπους στο " 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς"

 

Η αυλαία των χειμερινών εμφανίσεων του Βασίλη Χαραλάμπους ανοίγει ουσιαστικά  με την συμμετοχή του στις 22/9 στο " 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς" 
Ο Βασίλης   που πριν  λίγο καιρό παρουσίασε το τραγούδι  " Ξημερώνει με σκοτώνει"  " σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και έδειξε ότι ανήκει στην παρέα των λαϊκών ερμηνευτών που έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στο καλό Ελληνικό τραγούδι.




 " 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς"

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών (πολιτιστικός φορέας που διοργανώνει 14 κιθαριστκά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα), τιμώντας μια μεγάλη στιγμή θυσίας του ελληνικού λαού, ξεκινάει από φέτος στo πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων του "Μπλόκου της Κοκκινιάς", το ομώνυμο συμβολικό φεστιβάλ.
Τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, 21 και 22 Σεπτεμβρίου στον ιστορικό χώρο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς, θα συμπράξουν, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καραβέλη και σολίστ το κιθαριστικό ντουέτο της SonyClassical-BMG,Stelios και Vassilis (Στελ. Γκόλγκαρης και Βασ. Μαστοράκης), τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Αντώνη Μυτακίδη και τον νεαρό σολίστ Γιώργο Γκόλγκαρη.

Ακόμη θα εμφανιστούν η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας (κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας), υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Ηλίας Διαμαντάκης, το διακεκριμένο κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, NikeaGuitarEnsemble και οι πολυβραβευμένοι σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, σπουδαστές του, Δήμητρα Γιάννου, Γιώργος Κολοβός, Δημήτρης Στρίγγλος.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας έχει καταξιωμένους μουσικούς και βραβευμένους σπουδαστές και το έργο που παράγουν είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό όπως έχει την ευκαιρία να διαπιστώνει το φιλόμουσο κοινό σε κάθε εμφάνισή τους. Θελήσαμε λοιπόν αυτό το δημιουργικό έργο, αυτή την υψηλή αισθητική πρόταση σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών να την εντάξουμε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης Μπλόκου Κοκκινιάς. Σας προσκαλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι σ’αυτό το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας αφήνοντας τις χορδές να αγγίξουν τη ιστορική μνήμη».

 ΜΑΝΤΡΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
Κιλικίας και Ηλιουπόλεως
Ώρα έναρξης : 20.00
Είσοδος ελεύθερη