28 Αυγ 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “EARTHDANCERS”





ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “EARTHDANCERS”
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ



Το Διεθνές Φεστιβάλ  χορού και μουσικής “EARTHDANCERS-Οι χορευτές του κόσμου”, πιο δυναμικό και εντυπωσιακό από ποτέ, ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 31 Αυγούστου και μας υποδέχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου με μουσικές, ήχους και χρώματα από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 300 χορευτές και μουσικοί, συγκροτήματα από χώρες όπως Βραζιλία, Ινδονησία, Αργεντινή, Σερβία, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα, Ουγγαρία και άλλες χώρες, θα συμμετέχουν στην 5η διοργάνωση που ξεκινά από το Κηποθέατρο Παπάγου, συνεχίζει την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Εκτός όμως από το συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν οι Χορευτές του κόσμου στις παραστάσεις τους, μια ξεχωριστή στιγμή είναι και η παραδοσιακή πλέον παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του Φεστιβάλ. Φέτος, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 11.30π.μ. και θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος.
Οι “EARTHDANCERS” είναι εδώ, η μουσική και ο χορός “σπάνε” τα σύνορα και το πάρτυ ξεκινάει! Save the date!


Έναρξη παραστάσεων: 20.30
Είσοδος (ταμεία θεάτρων): 10 € - Προπώληση: 8 € (www.viva.gr
Διοργάνωση/Παραγωγή: “ΑΜΚΕ Χορευτές του Κόσμου”
Πληροφορίες, κρατήσεις: 6974644474 - www.earthdancers.gr