22 Ιουλ 2016

Συναυλία με την Σαββέρια Μαργιολά 25/7 στο Ιτς Καλέ

Συναυλία με την Σαββέρια Μαργιολά στο Ιτς Καλέ 25/7

25 Ιουλίου 2016. Έναρξη 21:30

Ιτς Καλέ

Είσοδος ελεύθερη

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων διοργανώνουν την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:30 μ.μ., στο  Ιτς Καλέ, στο Κάστρο,  συναυλία με την Σαββέρια Μαργιολά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά 40 εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, τον περασμένο χειμώνα, ξεκίνησε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία. Έχοντας ολοκληρώσει τον τρίτο της προσωπικό δίσκο και λίγο πριν την κυκλοφορία του, μαζί με φίλους μουσικούς και όμορφα τραγούδια, ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας θέλοντας να μοιραστεί τις μουσικές που αγαπάει.
Με ένα ρεπερτόριο από την δισκογραφία της και από την πλούσια παράδοση των Ελλήνων συνθετών και στιχουργών φτιάχνει ένα μουσικό πρόγραμμα από το ρεμπέτικο και τον Τσιτσάνη μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Ορφέα Περίδη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Σταμάτη Κραουνάκη. Κάθε μουσική βραδιά είναι μια γιορτή που μένει αξέχαστη στους ακροατές.
Μαζί της οι μουσικοί:
Μάριος Μούρμουρας: κιθάρες
Νίκος Πασσαλίδης: μπουζούκι, λαούτο
Άννα Λάκη: ακορντεόν
Η Σαββέρια Μαργιολά γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του μουσικοσυνθέτη και βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό και φωνητική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Κοινωνιολογία στο Παντείο Πανεπιστημίο και μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε ηλικία 17 ετών τραγουδά με τον Φάνη Μεζίνη και τον Τάκη Σούκα. Ακολουθεί η συνεργασία της με τον Μανώλη Μητσιά, την Χάρις Αλεξίου στο Μέγαρο Μουσικής, την Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο, τον Κώστα Μακεδόνα στο Gazarte, τον Γιώργο Νταλάρα στο θέατρο Παλλάς, τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Μηλιώκα, Γιάννη Κούτρα, Δημήτρη Σταρόβα και Σωκράτη Μάλαμα σε καλοκαιρινές συναυλίες. Το 2012 συνεργάζεται με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση και στην συνέχεια με τον Γιάννη Κότσιρα σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.