22 Μαΐ 2016

ΠΛΕΓΜΑ & ΓΛΥΚΕΡΙΑ "ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ"

ΠΛΕΓΜΑ & ΓΛΥΚΕΡΙΑ
"
ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ"

THE OFFICIAL VIDEO CLIP
Μία πολύ σημαντική συνεργασία με την μοναδική ερμηνεύτρια Γλυκερία σε ένα τραγούδι του Παντελή Κυραμαργιού που έχει αποσπάσει άριστες εντυπώσεις οπτικοποείται!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ MUSIC VIDEO
 Η Καλλιτεχνική Κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ κέρδισε πρόσφατα τις καρδιές των ακροατών με το νέο single με τίτλο "Αστεία Όνειρα" που ερμηνεύει μοναδικά η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία!

Το νέο τραγούδι οπτικοποιείται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Θάνου Λαΐτσα, με σ
κηνές από την παράσταση «Ως Την Άκρη Της Κλωστής» της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κισσανδράκης & Νάντια Μαργαρίτη.

Το τραγούδι "Αστεία Όνειρα" εμπεριέχεται στο πρώτο ολοκληρωμένο album της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα και κυκλοφορεί από την Panik Platinum Records και τον εκδοτικό οίκο Έναστρον μαζί με το διήγημα "Ως την άκρη της κλωστής", όλα σε κείμενα, μουσική και στίχους του ταλαντούχου Παντελή Κυραμαργιού .

Η ομώνυμη μουσικοθεατρική παράσταση που μας οδηγεί "Ως Την Άκρη Της Κλωστής", παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στον Πολυχώρο "Αθηναΐς", με τελευταία προγραμματισμένη παράσταση για αυτή την σεζόν, αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου. 


 Απολαμβάνουμε το ολοκαίνουργιο βίντεο της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα με την Γλυκερία «Αστεία Όνειρα»!


Η Καλλιτεχνική Κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ:
 
​Επτά καλλιτέχνες, με ξεχωριστές διαδρομές και διαφορετικά πεδία δράσης, συναντήθηκαν και σχημάτισαν ένα Πλέγμα δημιουργίας.

Ο Παντελής Κυραμαργιός γράφει μια ιστορία σε μορφή διηγήματος.
Ύστερα, μέσα από την ιστορία, γεννιούνται δέκα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα.

Τα τραγούδια γίνονται εικαστικά έργα τέχνης από την Αμαλία Θεοδωροπούλου και τον Θανάση Φωτεινιά. 

Η θεατρική ομάδα “Ιδέα” των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή, σκηνοθετεί ένα βίντεο για κάθε τραγούδι και διασκευάζει το διήγημα δημιουργώντας μια αντίστοιχη μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία παρουσιάζεται στον Πολυχώρο "Αθηναΐς".

Οι καλλιτέχνες της κολεκτίβας χρησιμοποιούν όλα τα εκφραστικά μέσα που διαθέτουν, αλληλεπιδρούν, αλληλοσυμπληρώνονται και φτάνουν μαζί “ως την άκρη της κλωστής”.

Το πρώτο άλμπουμ τους «Ως την Άκρη της Κλωστής» περιέχει τα λόγια, τα τραγούδια και τα σχέδια.

Φέτος, ετοιμάζουν μια σειρά δράσεων σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας που στόχο έχουν να μας ξεδιπλώσουν τις πολύπλευρες όψεις της ιδιαίτερης καλλιτεχνικής συνεύρεσης.

Συμμετέχουν: Γλυκερία, Θοδωρής Κοτονιάς, Σοφία Κουρτίδου

Πλέγμα
Κώστας Γάκης , Αμαλία Θεοδωροπούλου, Παντελής Κυραμαργιός, Εύα Λαύκα, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Θανάσης Φωτεινιάς. Το μουσικό τμήμα της κολεκτίβας συμπληρώνουν οι: Αλέξανδρος Κούρος, Ιούλιος Κουτσογεωργίου, Νικόλας Μαύρος, Νίκος Σταδιάτης και Γιάννης Ταυλά