26 Απρ 2016

Ο Βαγγέλης Δούβαλης σε Τραγούδια για την Άνοιξη στο Black Duck

Live

Ο Βαγγέλης Δούβαλης
σεΤραγούδια για την Άνοιξη

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Στην μουσική αυτή παράσταση, ο Βαγγέλης Δούβαλης θα παρουσιάσει τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και ποιητών - στιχουργών, όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Φίλιππου Περιστέρη, Μιχάλη Μπουρμπούλη, Μάνου Ελευθερίου, Ηλία Κατσούλη, Τασούλας Θωμαΐδου, κ.ά
Επίσης, θα ακούσουμε τραγούδια από τις δύο προσωπικέςτου δισκογραφικές δουλειές – «Το ταξίδι που δεν έγινε» και «Περίπατος», που περιέχουν υλικά της Άνοιξης.
Μαζί του είναι, στις κιθάρες, ο Νίκος Πλιός.           
                                              
Βαγγέλης Δούβαλης
Ο Βαγγέλης Δούβαλης ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καλαμάτα με προορισμό την Αθήνα και το Εθνικό Ωδείο. Παράλληλα εμφανίστηκε σε πολλές μουσικές σκηνές και συνεργάστηκε με την Λίτσα Διαμάντη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Κωνσταντίνα, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Γιώτα Νέγκα και τον Γιώργο Μαργαρίτη.
Έχει συμμετάσχει σε τρεις δισκογραφικές δουλειές του Φίλιππου Περιστέρη, («Τραγούδια για βραδινούς δέκτες», «Επύλλια» και «Το Κυριακοδρόμιο», σε στίχους του Μιχάλη Μπουρμπούλη). Η γνωριμία με τον Μιχάλη Μπουρμπούλη ήταν η αφορμή για το cd «Το ταξίδι που δεν έγινε», σε μουσική του Φίλιππου Περιστέρη.
Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, με τίτλο «Περίπατος», αποτελείται από  μελωδίες που συνδυάζουν τη μπαλάντα με το λαϊκό ηχόχρωμα. Τον Βαγγέλη συνοδεύουν στον μουσικό του «Περίπατο» η Αφροδίτη Μάνου με το τραγούδι «Με την Άνοιξη στο χέρι» σε μουσική και στίχους του ερμηνευτή, ο Μιχάλης Μπουρμπούλης, ο Φίλιππος Περιστέρης, η Ελένη Τζιαμουράνη και ο Μανώλης  Ανδρουλιδάκης.


BlackDuckMultiplarteΝτόραΡίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
ΧρήστουΛαδά 9α
210 3234760   www.blackduck.gr / info@blackduck.gr