1 Φεβ 2016

Η Εύα Κοτανίδη live στο Nixon Bar

Η Εύα Κοτανίδη live στο Nixon Bar
 
Από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή
 
"Dream sessions"

Η Εύα Κοτανίδη ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Nixon Bar στον Κεραμεικό, ξεκινώντας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή παρουσιάζοντας
την παράσταση "Dream sessions".

Με τη χρήση 2 φωνών, laptop , fx, keyboard, μπάσου , κιθάρας αλλά και αυτοσχεδιασμού παρουσιάζονται πρωτότυπες διασκευές των Kate Bush, Eurythmics, Gainsbourg αλλά και των Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου και πολλών άλλων καθώς και το καινούργιο τραγούδι της Εύας με τίτλο "Dream of you" που κυκλοφορεί από την Feelgood records σε μουσική του Παντελή Κυραμαργιού (Melisses/Πλέγμα) και στίχους του ίδιου και της Σόνιας Ροδιάδη σε ενορχήστρωση του συγκροτήματος Melisses .

Μέσα από έναν ενιαίο, μοντέρνο, εναλλακτικό, ηλεκτρονικό ήχο με συνεχή πειραματισμό αλλά και επιρροές από ατμόσφαιρες των Jessie Ware ,Massive Attack, Lana del Ray και άλλων, η Εύα και οι μουσικοί της φέρνουν κοντά πολύ “διαφορετικούς” καλλιτέχνες στην ίδια σκηνή.

Στη σκηνή μαζί με την Εύα συμπράττουν οι Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (διασκευές, ενορχηστρώσεις, κιθάρες, live production, φωνή), Αντώνης Τσιάπαλης (μπάσο) και Νίκος Σάλτας (πλήκτρα, φωνή). Η Μελίνα Μάσχα επιμελείται τον φωτισμό ενώ το video art η Κλεοπάτρα Κοραή. 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή
Nixon Bar, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 5 ευρώ