11 Φεβ 2016

"ΑΜΜΟΣ" κάθε Κυριακή απόγευμα με τον Νίκο Ζωϊδάκη

Μαντινάδες από την Κρήτη
 
με τον
Νίκο Ζωϊδάκη
 
στο μουσικό μεζεδοπωλείο
ΑΜΜΟΣ
στον Άλιμο
 
Κάθε Κυριακή απόγευμα
 
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παίρνει την λύρα του και κάθε Κυριακή απόγευμα φέρνει στο ΑΜΜΟΣ λίγο άρωμα από την Κρήτη για ένα μοναδικό γλέντι! Ο Νίκος Ζωϊδάκης με τις μαντινάδες του και το γλυκό ήχο της λύρας του μας ταξιδεύει στη μεγαλόνησο.
 
Ο Νίκος Ζωϊδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά, με βαθύτερες ρίζες από το χωριό Βούβες, ένα χωριό με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Τα ακούσματά του ήταν από όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες της Κρήτης που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μουσική του τόπου μας.Η πρώτη του επαφή με τη λύρα ήρθε σε ηλικία 9 χρόνων και στην ηλικία των 12 έπαιξε στο πρώτο γλέντι. Από τότε μέχρι σήμερα είναι αναρίθμητες οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απανταχού υπάρχει κρητικό και ελληνικό στοιχείο. Η πρώτη του δισκογραφική του δουλειά κυκλοφόρησε το 1985 και από τότε έχει ηχογραφήσει πάνω από 25 δίσκους, ανάμεσα στα οποίους έξι χρυσούς, δύο πλατινένιους και πέντε πολυπλατινένιους. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους Κρητικούς καλλιτέχνες όπως οι: Μουντάκης, Γαργανουράκης, Κακλής, Μανίας, κ.α. Καθώς και με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Άννα Βίσση, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Ζαφείρης Μέλας, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Δημήτρης Κοντολάζος και πολλοί άλλοι. Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο με τους συνεργάτες του και ετοιμάζουν νέα δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα.
Ο γνωστός Κρητικός λυράρης, ο Νίκος Ζωϊδάκης, μαζί με το επιτελείο του, κάθε Κυριακή απόγευμα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και υπόσχονται μοναδικές στιγμές κεφιού στο «Άμμος» στον Άλιμο.
 
 
ΑΜΜΟΣ
μουσικό μεζεδοπωλείο
Λεωφ. Ποσειδώνος 64, Άλιμος
Tηλ: 210 9817 980