1/1/16

Ρέμος- Νικολόπουλος- Δάρρα στο "Διογένης studio" Μια συνεργασία με ξεχωριστή ταυτότητα παρουσιάζει φέτος τον χειμώνα ο Αντώνης Ρέμος στον ιστορικό χώρο του Διογένης studio όπου υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα που με την σπάνια φωνή της έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και τον κορυφαίο συνθέτη και μέγα δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο.

Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, πασίγνωστα και αγαπημένα, συνθέτουν τον καμβά ενός προγράμματος με πάθος και ψυχή και μοναδικό ερμηνευτή τον Αντώνη Ρέμο, τον σπουδαιότερο εκπρόσωπο του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έναν ερμηνευτή γεμάτο πάθος, αγάπη και όρεξη για νέες διαδρομές.
Η Φωτεινή Δάρρα, που η πολύπλευρη μουσική της δραστηριότητα περιλαμβάνει από τα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια μέχρι το διεθνές ρεπερτόριο, μας υπόσχεται ξεχωριστές ερμηνείες.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Αντώνης Κρόμπας, καθώς και μερικοί από τους καλύτερους τραγουδιστές και μουσικούς της νέας γενιάς: η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος, η Βάγια Καλαντζή και η Victoria Taylor.


Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.
Σολίστας ο Μανώλης Καραντίνης
Μουσική Διεύθυνση:
Αντώνης Γούναρης
Μαζί τους οι μουσικοί:
Μαέστρος/ Κιθάρα : Αντώνης Γούναρης
Πλήκτρα: Νικόλας Γαρουφαλάκης
Μπουζούκι: Αλέκος Γλυκιώτης, Χρήστος Μπέκας
Μπάσο: Πήτ Γιατράκος – Τεό Λαζάρου
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Τύμπανα: Κώστας Μυλωνάς
Κρουστά: Αλέξανδρος Ρούπας
Κιθάρα: Γιώργος Χατζόπουλος
Βιολί: Ανδρέας Τράπαλης
Keyboards: Πασχάλης Τερζής


Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 259
Περιοχή: Νεά Σμύρνη
Τηλέφωνο: 210 9425754