7/1/16

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ Παράταση εμφανίσεων στο Βοτανικός Live Stage

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
Παράταση εμφανίσεων στο Βοτανικός Live Stage μέχρι και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρατείνουν, το υπέροχο μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε το Νοέμβριο στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage, μέχρι και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου .
Για τρία ακόμα Σάββατα, 9 , 16 & 23 Ιανουαρίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη που συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής, ενώνουν τα μεγάλα τους τραγούδια και τους φαινομενικά αντίθετους αλλά ουσιαστικά συγγενικούς μουσικούς τους κόσμους.
Λαϊκά και ροκ τραγούδια εναλλάσσονται, η Δύση συναντά την Ανατολή, το σήμερα συναντιέται με το χθες, σε ένα πρόγραμμα με ένταση και ηλεκτρισμό, όμορφα ντουέτα, αλλά και στιγμές party με κλασσικά ροκ κομμάτια να κοντράρονται με την παράδοση.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, πληθωρική και αέρινη πάνω στη σκηνή, ταξιδεύει όπως μόνο εκείνη ξέρει το κοινό με τα μεγάλα της διαχρονικά τραγούδια αλλά και το τελευταίο της άλμπουμ «9+1 Ιστορίες» το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο δωρικός ροκάς, βάζει φωτιά θυμίζοντας τη μουσική διαδρομή του από τη δυνατή εποχή των «Φατμέ» μέχρι τις ηλεκτρικές μπαλάντες του σήμερα.
Για τρία ακόμα Σάββατα ,η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με μια μπάντα έξι κορυφαίων μουσικών, συνεχίζουν το πολύ ιδιαίτερο μουσικό τους ταξίδι, στον Βοτανικό Live Stage.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Διεύθυνση: Ιερά οδός 72 (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835
www.votanikos.gr

Οργάνωση κι επιμέλεια Παραγωγής: Ερωδιός Live, Λήδα Ρουμάνη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ελευθερίας Αρβανιτάκη και Νίκου Πορτοκάλογλου: Θωμαΐδα Πλατυπόδη 6946959427
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Βοτανικού: Χρυσούλα Παπαΐωάννου 6945237301