1/1/16

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Παραγγελιά στο Γυάλινο

Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουν τις συναντήσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μας είχε λείψει ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές. Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση. Οι δυο τους υπόσχονται ότι δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!
Για τον φετινό χειμώνα μας επιφυλάσσουν και μια απρόσμενη έκπληξη! Θα μοιραστούμε την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο ως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα γίνουμε συμπρωταγωνιστές και θα το διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι με ..την "παραγγελιά" μας! Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, θα γυρίσουμε πίσω έως τη δεκαετία του '50 και θα επιλέξουμε τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά και θα τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Και τον φετινό χειμώνα, "θα ρωτήσω τα τραγούδια και θα έρθω με τα πόδια" ..στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός» (κυκλοφορεί από την Cobalt Music). Με το μυστήριο της φωνής και του βλέμματός της, κατατάσσεται στην κατηγορία της νέας γενιάς, διεκδικώντας με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης σε αυτήν.
Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί:
Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο),
Άκης Αμπράζης (μπάσο),
Κώστας Μιχαλός (κιθάρα),
Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι),
Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα),
Άκης Γαβαλάς (τύμπανα),
Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης

Διέυθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο: 210 9316101