11/1/16

Μαυρίκιος Μαυρικίου 15/1 "Ένα Πιάνο - Μια Φωνή "στο Cafe του " ΙΑΝΟΥ"

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις 15/1 ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή του " ΙΑΝΟS" μόνος.
 Ένα πιάνο, μια φωνή και επιλογές τραγουδιών από Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Σπανό, Ξαρχάκο, Σαββόπουλο, Κραουνάκη, Σπανουδάκη, Κορκολή, Ρεμπούτσικα, Μικρούτσικο, Μαχαιρίτσα, Ιωαννίδη κ.ά. 
Ατμόσφαιρα μυσταγωγική, στίχοι που ταξιδεύουν, μελωδίες που ξυπνούν αισθήσεις, κλασικές πινελιές αλλά και στοιχεία παράδοσης, σε μια αξέχαστη βραδιά.

Είσοδος: 5€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 5€
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

IΑΝΟS Σταδίου 24, Αθήνα: 210 3217917 Μαυρίκιος Μαυρικίου


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ο νέος ερμηνευτής και μουσικός που απασχολεί όλο και περισσότερο την "έντεχνη" μουσική σκηνή.
 Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Βασίλης Λέκκας, η Ελένη Δήμου, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Κανά και άλλους που τον εμπιστεύτηκαν, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ και την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά να ετοιμάζεται, παρουσιάζει για πρώτη φορά κάτι αλλιώτικο.

Τα τελευταία 2 χρόνια δημιούργησε, ενορχηστρώνει και διευθύνει ο ίδιος την 20μελή "Ορχήστρα των Αισθήσεων" η οποία τον πλαισιώνει στις συναυλίες του.