30 Δεκ 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ!



Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda
κάθε Τρίτη και Τετάρτη
… και η επιτυχία συνεχίζεται!

 
O μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Baraonda για 3η συνεχόμενη σεζόν το οποίο κάθε Τρίτη και Τετάρτη είναι ασφυκτικά γεμάτο κόσμο.

Συνάδελφοι, συνεργάτες, αγαπημένοι φίλοι, αλλά και πολλοί θαυμαστές του, κατακλύζουν το  Βaraonda – που γεμίζει ασφυκτικά κάθε Τρίτη και Τετάρτη – για να  απολαύσουν επί σκηνής τον αγαπημένο τους Τόλη Βοσκόπουλο που καθηλώνει με τις ερμηνείες του με όπλα δυνατά, τη φωνή και την σκηνική του παρουσία.
Ο Νίκος Βέρτης επισκεύτηκε το Baraonda μαζί με τους γονείς του για να θαυμάσει από κοντά τον αγαπημένο του φίλο Τόλη Βοσκόπουλο αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!
“Αυτός είναι ο Νικολάκης μου... αυτός είναι ο γιος μου” ήταν τα πρώτα λόγια του Τόλη Βοσκόπουλου όταν τον αγκάλιασε στη σκηνή.  “Στην δουλειά μας δεν φτάνει να είσαι καλός τραγουδιστής πρέπει να είσαι και καλό παιδί και αυτός είναι τέτοιος” συνέχισε ο Βοσκόπουλος.
 Είναι μια φιλία χρόνων με μεγάλο αλληλοσεβασμό και τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.
Σε διπλανά τραπέζια διασκέδασαν ο Στρατής Λιαρέλης με την παρέα του αλλά και ο Γιάννης Πουλόπουλος με την οικογένειά του.



Στο Baraonda, φέρνει την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς. Συμμετέχει ο Νίκος Νομικός. Ένας τραγουδιστής με σπάνιες επιλεγμένες εμφανίσεις σ΄ ένα πρόγραμμα με καλά τραγούδια τα όποια ερμηνεύει με τρυφερότητα και νοσταλγία.

Στο πρόγραμμα, την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης.


Αυτό τον χειμώνα, η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας, ξαναχτυπά, από την 1η Δεκεμβρίου κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Baraonda.

Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:  210 6441778