11 Δεκ 2015

Δυναμική πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου στις " Γραμμές"



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του τον Γιάννη Μπέζο την Παρασκυεή 4 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Γραμμές.

Αυτό είναι φέτος το στέκι του Γιάννη Μπέζου – σε έναν ιδιαίτερο “ρόλο”, αυτό του ερμηνευτή. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του Γιάννη Μπέζου για το καλά τραγούδια. «Με τραγούδια που ο χρόνος χάϊδεψε με το παντοδύναμο χέρι του. Συνήθως οι άνθρωποι στα δύσκολα, επανέρχονται στα παλιά, όχι γενικά, αλλά μόνο σ' αυτά που τους φέρνουν σε επαφή με τη ρίζα τους», όπως δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Είναι γνωστή και η υποκριτική και η σκηνοθετική του δεινότητα, όπως και η δεδομένη αγάπη του στα τραγούδια που σημάδεψαν τις ζωές μας. Αυτή είναι για τον Μπέζο η βάση που πάνω της στήθηκε αυτή η μουσική παράσταση.

Με τη φροντίδα του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και της 6μελούς ορχήστρας του, με τη συμπαράσταση τριών χαρισματικών νέων φωνών (Δήμητρα Σταθοπούλου, Κατερίνα Ευγενικού, Θάνος Ματζίλης), ο Μπέζος δίνει ραντεβού με τραγούδια μύθους, που αγαπήσαμε και έχουμε απόλυτη ανάγκη να ξαναζήσουμε αυτή την αγάπη.

Αυτά τα τραγούδια λοιπόν και ο Γιάννης Μπέζος σας περιμένουν στις Γραμμές κάθε Παρασκευή.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή, ο Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με την σύζυγό του Βάσω Στασινοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Γιάννα Παπαγεωργίου, ο Τάσος Γιαννόπουλος ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ο Ηλίας Μπενέτος και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του η σύζυγος του Ναταλια Τσαλικη.














 Μουσική Σκηνή Γραμμές
κάθε Παρασκευή
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016