3 Δεκ 2015

Τόλης Βοσκόπουλος Νίκος Νομικός μοναδική πρεμιέρα στο " BARΑΟΝDA"



ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ BARAONDA


ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ











Το Baraonda, κατάμεστο από κόσμο, άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί για 3η συνεχόμενη σεζόν τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο. Φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν για να τον απολαύσουν από κοντά σε μια θεαματική πρεμιέρα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά με έντονο ενδιαφέρον που έκανε το κοινό να ταξιδέψει... με τις μεγάλες του επιτυχίες να διαδέχονται ώρα με την ώρα, η μία μετά την άλλη, αποθεώνοντας τον για ακόμα μια φορά επί σκηνής και φυσικά τα λουλούδια να πέφτουν βροχή.


 Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείψει η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε τον μπαμπά της να βγαίνει στη σκηνή.



Φέτος ο Τόλης Βοσκόπουλος προσκαλεί στο Baraonda το Νίκο Νομικό, έναν τραγουδιστή με σπάνιες και επιλεγμένες εμφανίσεις και τραγούδια αγαπημένα που τα ερμηνεύει με τρυφερότητα και νοσταλγία. 
Η κόρη του Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο Baraonda για να απολαύσει τον πατέρα της παρέα με τη μητέρα της Ούρσουλα, τον αδερφό της Νικήτα, τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και την παρέα τους.



Στο πρόγραμμα, την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης.

Αυτό τον χειμώνα, η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας, ξαναχτυπά,  κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Baraonda.
Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:  210 6441778