30/12/15

Θα ανοίξουν την μουσική αυλαία του 2016 στο " ΒΟΤΑΝΙΚΟ"


  Γιορτάστε  τον ερχομό  του καινούργιο χρόνο με τα διαχρονικά τραγούδια της Ελευθερίας Αβανιτάκη και του Νίκου Πορτοκάλογλου


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
  ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

Για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή του Βοτανικού Live Stage

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους  σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς,  συναντώνται για πρώτη φορά στην σκηνή του Βοτανικού Live Stage


Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες – αλλά αξιομνημόνευτες – φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.

Στήνουν ένα αχώριστο ντουέτο που μοιράζεται συνεχώς την σκηνή και παίζει ένα παιχνίδι μουσικών καταβολών κι ανταλλαγής. Συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Δεν παραλείπουν σ’ αυτό το μουσικό τους ταξίδι στην απλόχωρη σκηνή του Βοτανικού Live Stage να παρουσιάσουν και νέο υλικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα καινούρια του τραγούδια που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό κι η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδια από τον νέο της δίσκο "9+1 Ιστορίες" στον οποίο ο  Νίκος Πορτοκάλογλου υπογράφει τη λαϊκή ιστορία του δίσκου με τίτλο "Καταστροφή κι ελπίδα". Ένα τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις αφορμές που άνοιξαν το δρόμο στην επιθυμία και των δύο να παίξουν μαζί.Νίκος Πορτοκάλογλου -  Ελευθερία Αρβανιτάκη -  Όλα αρχίζουν εδώ....Ώρα Έναρξης: 22:30Επιμέλεια Προγράμματος:

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λήδα ΡουμάνηΕνορχηστρώσεις:  

Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλέξανδρος Δράκος ΚτιστάκηςΜουσικοί:

Χρήστος Αλεξάκης : πλήκτρα, τρομπόνι

Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα

Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο-πλήκτρα

Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα

Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, κλασσική κιθάραΕπιμέλεια ήχου : Χάρης Κρεμμύδας, Άκης Πασχαλάκης

Σχεδιασμοί Φωτισμού:  Phil Hills

Xειρισμός  Φωτισμού: Μαρία Βενετάκη. 


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE


Διεύθυνση: Ιερά οδός 72 (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835