10/12/15

Γλυκερία Μανώλης Λιδάκης Μανώλης Κονταρός 12/12... ανάβουν το " ΦΩΣ" στο Γκάζι «ΦΩΣ»

στα τραγούδια που μας μάγεψαν θα δίνει

η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο  Μανώλης Κονταρός

από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.


" Φωτο" από τις πρόβες


Σε λίγες μέρες θα υποδεχτούν τους φίλους τους στο «ΦΩΣ».

Η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Μανώλης Κονταρός βρίσκονται σε πρόβες λίγες μέρες  πριν την πρεμιέρα τους το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και μας δίνουν μια μικρή εικόνα από το τι θα ακολουθήσει.

Όλοι μαζί – μια παρέα, ανανεωμένοι, χαμογελαστοί και γεμάτοι μουσικές εκπλήξεις, σε ένα πρόγραμμα με προσεγμένες επιλογές το «ΦΩΣ» θα αποτελέσει μια σίγουρη πρόταση για πραγματική διασκέδαση, αυθεντική ψυχαγωγία, γλέντι και χορό.

Κατά τις πρόβες δεν έλειψαν οι πλάκες και τα πειράγματα μεταξύ τους –  επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο και τη χημεία τους επί σκηνής όπου παντρεύουν τις φωνές τους και τα αγαπημένα τους τραγούδια σε ένα μοναδικό έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα με κρητικές πινελιές που θα παρασύρει τον κόσμο σε ένα ατέλειωτο γλέντι.

Η ιδιαίτερα αγαπητή Γλυκερία με την μοναδική της χροιά έχει επιλέξει σπουδαία τραγούδια που θα ανάψουν το «ΦΩΣ» της ψυχαγωγίας. Θα ακολουθήσει η μουσική "Βροχή" ένα καινούριο, υπέροχο ντουέτο με τον Μανώλη Λιδάκη ο οποίος με τη γνήσια λαϊκή φωνή του θα παρουσιάσει αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο "Αυτός που ανοίγει τον χορό". Ο αυθεντικός, δεξιοτέχνης Μανώλης Κονταρός με το λαούτο του και τις κρητικές του καταβολές θα σφραγίσει το πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει σε ένα κρητικό γλέντι.ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hlΤιμές:
ΣΑΒΒΑΤΟ
Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 160
Τιμή φιάλης κρασί: απλή
70 € /2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 10

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 160 €
Τιμή φιάλης κρασί: απλή
70 € /2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί
Είσοδος με ποτό: 10 €