26 Νοε 2015

«Ο Γιάννης Πάριος είναι η Ελλάδα».



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, STAVENTO



Λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης με τον Γιάννη Πάριο, την Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό η συνέντευξη τύπου.

Ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento συναντήθηκαν χθες στην Ιερά Οδό για να ανακοινώσουν και επίσημα την έναρξη των εμφανίσεων τους από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.
 Οι τρεις ερμηνευτές απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησαν για τη πιο ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη του φετινού χειμώνα και δήλωσαν ενθουσιασμένοι που θα συνυπάρξουν με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο που όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ο παραγωγός κύριος Ηλίας Μαροσούλης
 «Ο Γιάννης Πάριος είναι η Ελλάδα».




Ο Γιάννης Πάριος που έχει αφήσει το μουσικό του στίγμα και μεγάλη προίκα τραγουδιών που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν και δήλωσε ότι θα καλύπτει παραπάνω των προσδοκιών του κόσμου «Αυτό που φαντάζεστε για εμάς θα είναι ακόμα περισσότερο».

Το λόγο πήρε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία εξέφρασε την χαρά της που θα βρίσκεται με τον Γιάννη Πάριο επί σκηνής και που θα συνυπάρχει για πρώτη φορά με τον καλό της φίλο Μιχάλη Κουινέλη αλλά και στην σκηνή της Ιερά οδού που όπως αναφέρθηκε «έχει μεγάλη πολιτιστική ενέργεια αυτός ο χώρος και έχει φιλοξενήσει μεγάλους ερμηνευτές».
 Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento λακωνικά και με βαθιά εκτίμηση προς τους συνεργάτες του, δήλωσε τιμή που θα βρίσκεται με δύο ανθρωπους που θαυμάζει.



Ευχαριστούμε θερμά το catering G-touch για την προσφορά του την ημέρα της συνέντευξης Tύπου με τα υπέροχα εδέσματα του.



Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
Τηλέφωνο
κρατήσεων: 210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts