8 Οκτ 2015

Μυστικός Έρωτας στην Ηλιούπολη



ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ
Μυστικός Έρωτας
 Ερμηνευτής:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ
Σολίστ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΤΙΝΗΣ
Συμμετέχουν:
ΑΛΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
και
ΠΑΤΗΡ ΔΑΝΙΗΛ

Ο συνθέτης - πιανίστας Δημήτρης Μαραμής, ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης και ο ταλαντούχος πατήρ Δανιήλ μετά τις πετυχημένες sold out μουσικές παραστάσεις του Μυστικού Έρωτα που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Πολυχώρο Φίλων της Μουσικής), στη Λωζάνη της Ελβετίας, στην Αθηναΐδα και στο Φεστιβάλ Σερίφου, εμφανίζονται στη μουσική σκηνή του Ρυθμού Stage την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Μαζί τους συμμετέχουν η ερμηνεύτρια Αλίκη Ζωγράφου και ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

Ο Μυστικός Έρωτας είναι ένα ρεσιτάλ-σπουδή στον έρωτα.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα ο συνθέτης επιλέγει να παρουσιάσει τραγούδια από τον παγκόσμιο χάρτη παραδοσιακής-έθνικ μουσικής σε δικές του διασκευές και σε ένα ζωντανό διάλογο με τραγούδια του από την πλούσια εργογραφία του. Οι συνδετικοί κρίκοι των τραγουδιών αυτών είναι η ίδια η μουσική, ο έρωτας και η νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες.

Η μουσική δεν έχει σύνορα και αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα. Η συγκινησιακή της δύναμη, από όποια χώρα κι αν προέρχεται, μπορεί να αγγίξει κάθε άνθρωπο οποιασδήποτε φυλετικής ταυτότητας. Για αυτό και η μουσική έχει την ιδιότητα να ενώνει και να συνδέει τους λαούς αλλά και να αναδεικνύει τις συγγένειες και τις κοινές ρίζες τους.

Η επιλογή των ερμηνευτών έχει γίνει με κριτήριο το πάντρεμα διαφορετικών φωνών. Διαφορετικές μουσικές ιδιοσυγκρασίες συναντιούνται σε ένα πολυεθνικό μουσικό σύμπαν κάτω από την μπαγκέτα του συνθέτη.


Ρυθμός Stage
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)