22 Ιαν 2015

Fink live, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Ιανουαρίου, Κύτταρο & Block 33

Fink live, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Ιανουαρίου, Κύτταρο & Block 33

O κορυφαίος Βρετανός τραγουδοποιός Fink ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δυο μοναδικές εμφανίσεις
Support Act: Douglas Dare
Έχοντας κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούλιο τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο Hard Believer , ο Fin Greenall έρχεται για να παρουσιάσει κομμάτια τόσο από τη νέα του δουλειά όσο και από την ευρύτερη δισκογραφία του.
Ο Fink αποτελεί χαρακτηριστικό υπόδειγμα της επιτυχημένης μετάβασης ενός καταξιωμένου παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής σ’ έναν εξίσου διακεκριμένο τραγουδοποιό καταφέρνοντας παράλληλα να διατηρήσει την αμέριστη υποστήριξη της δισκογραφικής του καθόλη τη διάρκεια της πορείας του, όντας ο πρώτος singer-songwriter που εμφανίστηκε στο ρόστερ της κολοσσιαίας για τη Βρετανική ηλεκτρονική σκηνή, Ninja Tune.
Μαζί του, ο 22 χρονος Βρετανός πιανίστας και νέα προσθήκη της Erased Tapes Records, Douglas Dare, o οποίος με τις ατμοσφαιρικές συνθέσεις του έχει συνοδεύσει τις περιοδείες των Olafur Arnalds και Nils Frahm.
Με τη κυκλοφορία του πρώτου του LP έχει καταφέρει να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, εκ των οποίων και η ανακήρυξη του Whelm από τον The Guardian ως μια απο τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες του 2014 .
Ακολουθούν οι ώρες εμφάνισης για Αθήνα και Θεσσαλονίκη:
Αθήνα" Κύτταρο" 30/1 
Θεσσαλονίκη " Block 33" 31/1

Τιμή Εισιτηρίου
Early Birds | 18 €
Προπώληση | 20 €
Ταμείο | 25 €
Προπώληση | www.viva.gr/fink
Προπώληση εισιτηρίων από τα Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ianos, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt καθώς και Stereo Disc, Λωτό, Tickethouse και Rover Bar για τη Θεσσαλονίκη.