20 Ιαν 2015

Κοντολάζος Τσαλίκης στο " ΦΩΣ"



Μια βραδιά φίλων γεμάτη φως, αγαπημένα πρόσωπα, λαμπερές παρουσίες ήταν η χθεσινή καθώς για άλλη μια φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχθηκαν στην σκηνή  αγαπημένους τους φίλους. Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης.
 
Στο ‘’ΦΩΣ’’ έδωσαν το παρόν ο  Δημήτρης Κοντολάζος μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη οι οποίοι διασκέδασαν αλλά και ανέβηκαν στην πίστα να τραγουδήσουν.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη για το πόσο τον έχει στιγματίσει το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους ‘’Στα υπόγεια είναι η θέα’’ καθώς το τραγουδούσε σε συγγενικό του πρόσωπο σε μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή. Ο Γιώργος Τσαλίκης ερμήνευσε το αγαπημένο του τραγούδι κάνοντας το κοινό να συγκινηθεί. 

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαμώνες του μαγαζιού, ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Κοντολάζου στην σκηνή του ‘’ΦΩΣ’’ ο οποίος τραγούδησε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου αγαπημένες επιτυχίες.

Επίσης στο ΦΩΣ ήρθαν για να απολαύσουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες η αγαπημενη pop τραγουδίστρια Τάμτα η οποία φέτος εμφανίζεται στο ACRO μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη,  ο Γιώργος Ντάβλας, η ταλαντούχα Μαλού και ο ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος.
Μια ακόμα μοναδική μελωδική βραδιά στο ‘’ΦΩΣ’’ και μια συνάντηση φίλων μας χάρισαν και αυτή τη Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης!
 
Το αγαπημένο σχήμα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε:
Σάββατο στις 11.00 μ.μ.,
Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. και
Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες:



ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι

Τηλ.: 2103411306