26 Νοε 2014

"Μόνο Ζαμπέτα» στο ΡΥΘΜΟ STAGE

Η Κατερίνα Κούκα,
η Λένα Αλκαίου
και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης
τραγουδούν
Μόνο Ζαμπέτα

ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Παρασκευή 5, 12, 19 και 26 Δεκεμβρίου
 
 Οι μεγαλύτεροι τον τραγουδούν και τον θυμούνται όχι μόνο ως συνθέτη αλλά και ως έναν ανεπανάληπτο μπουζουκτζή- σόουμαν. Οι νεότεροι τον ανακαλύπτουν και τον θαυμάζουν μέσα από τις μελωδίες του, τις εμφανίσεις του στον ελληνικό κινηματογράφο, τις βιογραφίες του, τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι και τους αστικούς μύθους που συνοδεύουν το όνομά του.
 Τώρα συνειδητοποιούμε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο του.
 Ο λόγος για το νέο μουσικό αφιέρωμα «Μόνο Ζαμπέτα» που παρουσιάζουν η Κατερίνα Κούκα, η Λένα Αλκαίου και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Οι ερμηνευτές πιστοί στο κλίμα «Ζαμπέτα» βάζουν σακάκια και γραβάτες, μετατρέπουν τη σκηνή του Ρυθμός Stage σε πάλκο και αποτείουν έναν μεγάλο φόρο τιμής στον αγαπημένο συνθέτη, έτσι όπως φανταζόμαστε, πως εκείνος θα τον ήθελε: σε κλίμα εορταστικό.
 Στο πρόγραμμα «Μόνο Ζαμπέτα» θυμόμαστε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει όπως τα τραγούδια Μάλιστα Κύριε. Τα Δειλινά. Τί Γλυκό Να Σ Αγαπούν. Αγωνία. Ο πιο καλός ο Μαθητής. Οι Θαλασσινοί. Σταλιά – Σταλιά, ενώ οι ερμηνευτές θα αναφέρονται και στην ιστορία κάποιων τραγουδιών του χρησιμοποιώντας στοιχεία από το βιβλίο της κόρης του συνθέτη, Κατερίνας Ζαμπέτα, «Βαθειά στη θάλασσα θα πέσω».
 Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός.
 
 
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060