22 Νοε 2014

Βοσκόπουλος -Διονυσίου "Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου”


ΜΑΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ BARAONDA ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

Οι νύχτες στο Baraonda φαντάζουν με ταξίδι στον χρόνο, τότε που οι νότες, οι μουσικές και οι μελωδίες είχαν έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό. 

Τότε όπως και τώρα οδηγητής στο ταξίδι αυτό, ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος να γεμίζει την σκηνή με την επιβλητική του παρουσία και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές μέσα από την φωνή και τις αμέτρητες επιτυχίες του.



Όλα αυτά συμβαίνουν στον ανακαινισμένο χώρο του Baraonda, ιδανικά φτιαγμένο για να φιλοξενήσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη και τους αγαπημένους του φίλους!



Η διακεκριμένη γαλλοελληνίδα στον ακαδημαϊκό χώρο και πρύτανης των Πανεπιστημίων της Σορβόνης Ελένη Γλυκατζή – Αρβελέρ ήρθε να ακούσει τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο παρέα με τη φίλη της Βίκυ Φιλίππου, τον Θανάση Λάλα και την Άννα Δρούζα.

Το Baraonda διάλεξε για την διασκέδαση του και ο αγαπημένος παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του από την τηλεοπτική εκπομπή “Στην υγειά μας”.

Επίσης, εκεί ήταν και ο Στέλιος Διονυσίου ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο το τραγούδι “Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου”, που είχε γράψει ο Τόλης για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

 Κάθε νύχτα στο Baraonda ο Τόλης Βοσκόπουλος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και τραγουδάει μαζί με τους φίλους του τα τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ραντεβού για φαγητό και ποτό στο Baraonda.

 Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μανώλης Καραντίνης



 



Baraonda 

Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων:  
210 6444308