7 Οκτ 2013

Το μουσικό στέκι του Αντώνη Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα

 Live Music Bar & Resto " 57" για μοναδικές νύχτες διασκέδασης 
Πασχάλης Τερζής, Γιώργος Μαργαρίτης, Γιάννης Πλούταρχος , Γιάννης Γιοκαρίνης , Θανάσης Τσαλταμπάσης , Γιώργος Παπαδόπουλος και όχι μόνο  δήλωσαν παρόντες!!!
 

Aντώνης Γούναρης
Ο Αντώνης Γούναρης έχει χαράξει την δική του καλλιτεχνική πορεία μέσα από τη μουσική του , τις συνθέσεις του και τις ενορχηστρώσεις του.

Είναι ένας δάσκαλος   με  ξεχωριστή μουσική παιδεία που   έχει κερδίσει χρόνια τώρα  την αγάπη και την εκτίμηση  του καλλιτεχνικού κόσμου μέσα από τη δουλεία του .
Ο Αντώνης Γούναρης λοιπόν δηλώνει παρόν  στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας μέσα από το δικό του ξεχωριστό μουσικό στέκι στην Άνω Γλυφάδα.

 Εκεί λοιπόν στα νότια προάστια   στο Live Music Bar & Resto " 57" πραγματοποιεί με μια ξεχωριστή μουσική συντροφιά   ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι  για του φίλους του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού.
 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ( Σε λίγες ημέρες και τα μεσημέρια της Κυριακής"    το μουσικό δρομολόγια του Αντώνη και της παρέας του είναι   καταπληκτικό .






  Εδώ θα ακουστούν πολλά  ερωτικά κομμάτια , εδώ και τα διαχρονικά ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη , του Τόλη Βοσόπουλου , του Γρηγόρη Μπιθικώτσι , του Γιάννη Πουλόπουλου κ.α . Εδώ και τα ομορφότερα αρχοντοπεμπέτικα.
 Εδώ... ξενυχτάνε   τα τραγούδια που έχουν υπογράψει σημαντικοί δημιουργοί και  ο χρόνος δεν θα τα νικήσει ποτέ


 Ένας μουσικός χείμραρος λοιπόν  που μετατρέπει  τον κουκλίστικο χώρο του
" 57" σε  τεράστιο . Τίποτα δεν είναι τυχαίο για αυτό δεν είναι και  τυχαίο που δήλωσαν παρουσία στο όμορφο αυτό στέκι οι Πασχάλης Τερζής, Γιώργος Μαργαρίτης , Γιάννης Πλούταρχός , Γιάννης Γιοκαρίνης , Γιώργος Παπαδόπουλος, ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης κ.α


 Το Live Music Bar & Resto " 57" είναι μια καλή πρόταση για τους φίλους της αληθινής διασκέαδασης που θέλουν να απολάυσουν καλή μουσική , πλούσιες γεύσεις και το ποτό τους.
Γ. Γεννηματά 125 , Άνω Γλυφάδα .
 Τηλ. 210 9600572-6976942052