10 Απρ 2012

Ένα δυνατό φινάλε για την Άννα Βίσση και την Μαίρη Λίντα




Ο Τζίμης Πανούσης με την σύζυγό του
Φινάλε για το «ΔΩΔΕΚΑ» της ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ, το σόου που έσπασε όλα τα ρεκόρ τη φετινή σεζόν!
 Το πιο πετυχημένο πάρτι της χρονιάς έφτασε στο τέλος του. Η Άννα Βίσση και η παρέα του «ΔΩΔΕΚΑ» μας αποχαιρέτησαν δυνατά, με πάθος, ένταση και δυνατή ανοιξιάτικη ενέργεια κλείνοντας έτσι τις δύο τελευταίες βραδιές.
 Δύο μαγικές βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες σε όσους τις έζησαν από κοντά!
 Από την πρώτη νύχτα, το σόου «ΔΩΔΕΚΑ», αγαπήθηκε και έσπασε όλα τα ρεκόρ ενθουσιάζοντας τον κόσμο της πόλης που το κατέταξαν ως το νούμερο ένα hot spot στην αθηναϊκή διασκέδαση.
Βίσση -Καρβέλας
 Η Άννα Βίσση τραγούδησε για όλους τους φίλους της μέχρι τις 7 το πρωί και όλοι έγιναν μια παρέα. Το μεγάλο φινάλε έγινε φυσικά με το αγαπημένο τραγούδι όλων το Δώδεκα έτσι όπως ακριβώς ξεκίνησε το πρόγραμμα!
Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας
Η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους το κοινό με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Στο κατάμεστο REX έδωσαν το παρόν τα 2 τελευταία βράδια η Άλκηστη Πρωτοψάλτη όπου ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό, ντουέτο με την Άννα Βίσση, τις μεγάλες της επιτυχίες «Τράβα Σκανδάλη» και «Το χειροκρότημα».
 Από το μεγάλο φινάλε δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια! Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή του REX κι ερμήνευσε μαζί με την Άννα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους.
 Όλοι οι φίλοι της ήταν εκεί! Διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και ξενύχτησαν μαζί της!
Τάκης Ζαχαράτος-Μάκης Πουνέντης -Ελένη Τώρου
 Ο Τζίμης Πανούσης με την σύζυγό του, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Πουνέντης, η Χριστίνα Πολίτη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη σύζυγό του Στέλλα Λιζάρδη, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Σπύρος Σούλης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η Γιολάντα Διαμαντή, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Χάρης Ρώμας, ο Αγγελος Μπασινάς, η Σάσα Σταμάτη με τον Τάσο Θεοδώρου, ο Βαλεντίνο, ο Γιώργος Μπέζας, η Διονυσία Ζαπατίνα, ο Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης, κ.α Μετά την Αθήνα η Άννα Βίσση και η παρέα της θα αναστατώσουν τη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας στο ODEON το πιο δυνατό και πετυχημένο σόου της σεζόν, πάντα στις «ΔΩΔΕΚΑ»!