4 Μαρ 2012

Χαμός με τους Πυξ Λαξ στη Νέα Υόρκη!

Χαμός! Μεγάλος χαμός! Κοσμοχαλασιά! Με τους ΠΥΞ ΛΑΞ στην Νέα Υόρκη. Εκατοντάδες παρέες την Παρασκευή το βράδυ λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα κατέκλυσαν τον πολυχώρο Τerminal 5 στο κέντρο του Μανχάταν προκειμένου να χαρούν με τους ροκάδες που γράφουν εδώ και χρόνια την δική τους ιστορία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα!
 Ήρθαν από παντού. Από ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης από την πολιτεία του New Jersey, την πολιτεία του Κονέκτικατ, την πολιτεία της Πενσυλβάνια από όλες τις γύρω περιοχές για λίγες ώρες να ακούσουν καθαρή γνήσια ελληνική ρόκ μουσική από τους καλύτερους στο είδους τους.
Κέφι, ζωντάνια, χορός και προ πάντων ελληνικό γλέντι από νέους δεύτερης και τρίτης γενιάς ελληνικής καταγωγής που καθημερινά παρότι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αμερική εν τούτοις ζουν και μεγαλώνουν με ελληνικά ακούσματα και μάλιστα ελληνικό ρόκ!
 Όλοι μαζί σιγοτραγουδήσαμε μαζί με τους ΠΥΞ ΛΑΞ όλα τα τραγούδια και για λίγο αφήσαμε πίσω και για λίγο μόνο –όσο αυτό μπορεί να γίνει εφικτό στην σημερινή εποχή του stress – προβλήματα έγνοιες και σκοτούρες συνεπαρμένοι από τους ήχους της μουσικής και τους μοναδικούς στίχους. Στίχους που για τον κάθε ένα μας είναι ταυτισμένοι με κάποια δική του προσωπική ιστορία… Και επειδή τα λόγια αφαιρούν από την ουσία και ουσία σε αυτή την περίπτωση είναι να σας μεταφέρουμε λίγο από το κλίμα και ζεστασιά που ζήσαμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε σε αυτή την γιορτή μουσικής και κεφιού δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συναυλία όπως την καταγράψαμε εδικά για τους αναγνώστες του protothema.gr και ζήστε λίγο από αυτό που ζήσαμε όλοι εμείς εδώ στην Νέα Υόρκη μαζί με τους ΠΥΞ ΛΑΞ και τις μοναδικές ανεπανάληπτες –για τον κάθε ένα από εμάς – στιγμές…Πηγή: protothema.gr